Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwone jabłko

Wczasy w Tunezji z dzieckiem

Polecane posty

W maju wybieramy się na wczasy z 3 - letnim dzieckiem. Jedną z wycieczek fakultatywnych jest Sahara i moje pytanie brzmi czy jest możliwe odbycie tej wycieczki z 3 latkiem? Czy nie będzie to dla niego zbyt uciązliwe ? Czy ktoś był na tej wycieczce z dzieckiem albo widził rodziny z takimi maluchami? Będę wdzięczna za wszystkie rady i wskazówki.

sama jestes bachor :-O masz 18 lat to idz i sobie zarob, a nie jedziesz jadem po ludziach, ktorzy ciezko pracuja, by wyjechac na upragniony urlop.

ja mam 2 letnie dzecko i nie wyobrazam sobie je zabrac na ywcieczke ,tez teraz lecimy w lipcu do egiptu -ale dzieck ozostawiamy u mamy -bo to udreka i dla maluszka i dla nas

Karamba bamba > dlatego pytam czy jest bardzo męcząca taka wycieczka. Jadę głównie odpocząć ale chciała bym też coś zwiedzić na ile to jest możliwe z dzieckiem . Dlatego pytam osób które już tam były.

Gość w takim razie...
Karamba bamba Już wyrosłam :> Mnie rodzice nie fundują takich eskapad. Nawet nad Bałtykiem to byłam raz, najtańszym kosztem, a i tak to był dla nas wielki wydatek. Ciekawe, jak mam sobie zarobić jeśli się uczę, co? :> A poza tym, skąd wiesz, że ci ludzie ciężko zapracowali na to by wyjechać na urlop? Moi rodzice ciężko pracowali na ten Bałtyk, a i tak nie dorobili się wyjazdu do takiej Tunezji...

bylam 2 razy - raz 2 dniowa autokarem, drugi raz jeepem 3 dni. Tak jak mowie - ludzie starsi i z nadwaga nie wyrabiali, nie polecam jechac z dzieckiem ponizej 7-8 lat.

Gość joka 76
Byłam w Tunezji z 6 letnią córką. Na Saharę bym się z nią nie wybrała mimo że mieliśmy skorzystania z takiej wycieczki gratis. W Tunezji i tak jest straaasznie gorąco.

To nie nasza wina, ze Twoi rodzice kiepsko zarabiaja. Kazdy sam decyduje o swoim losie. Co do zarobkow w wieku 18 lat - tez tyle mialam, i nie przeszkadzalo mi to w otworzeniu malego biznesu. Chodzilam do szkoly i pracowalam. Kolezanki z liceum w weekendy pracowaly jako hostessy na promocjach w markecie. Inni (w wiekszosci chlopcy) jezdzili latem na zbiory owocow w Tarczynie. Dla chcacego nic trudnego.

Gość bylamm w tunezji
autorko owszem sa i male dzieci ,rezydentka opowaiadala ze najmlodzsze mialo pół roku ale tak male dziecko meczyc? ja zostawilam u mamy roczniaka a jak bedzie wieksze to zabiore do tunezji bez sahary poczytaj forum na gazeta.pl tam jest duzo o tym

Tunis 3 latek raczej zniesie, choc to rowniez caly dzien, dluga podroz... chociaz w maju jeszcze nie powinno byc az tak upalnie. Upewnij sie, czy autokar bedzie klimatyzowany.

Gość joka 76
ja byłam w sierpniu. W Tunisie było ciężko wytrzymać

Gość w takim razie...
Karamba bamba I dlatego wkurwiają mnie ludzie, którzy nie mają co robić z forsą... Egzotyczna wycieczka dla kilkuletniego bachora!? :o A jaki to biznes, jeśli mogę wiedzieć? Nie wyobrażaj sobie, że jestem leniwą krową, ale jedyne możliwości zarobkowania z jakich korzystam to zbiory owoców w lecie, a przez to chyba nie zarobię na wakacje prawda? W moim przypadku odpada choćby bycie hostessą bo wyglądam jak nie przymierzając - pół dupy zza krzaka :o

Gość bylamm w tunezji
tunis zalezy skad daleko np. z Hammametu to 50 km ale z Susse juz dalej

Karamba bamba> Dokładnie tak jak piszesz jest to Tunis-Kartagina-Sidi Bou Said:) więc jeszcze ewentualnie doradzę się rezydenta na miejscu i zdecyduję. Dzięki za konkretne wypowiedzi

Biznesy mialam dwa w licealnych czasach (przed 18sta musialam rejestrowac na mame): poprawki krawieckie i handel produktami importowanymi z UK na allegro. To bylo dawno temu, lata 2002-2005. Wyciagalam na tyle, by zwiedzic Europe, kupic kamere, dobry laptop. Teraz studiuje, ale zrezygnowalam z tych dzialalnosci, zajmuje sie inna, ale nie bede wchodzic w szczegoly, zebys mi konkurencji nie zrobila :-D

W takim razie... Jak kogos stac to moze nawet swojego psa zabrac, a Tobie nic do tego. U mnie tez sie nie przelewa, ale wystarczy latem popracowac chocby w jakies lodziarni przez 2 miesiace i masz pieniadze na wyjazd. A nie siedzisz i sie uzalasz nad soba i piszesz jakies idiotyczne komentarze. Moze pora wybrac sie do jakiegos specjalisty co?

Gość nie wyobrazam sobie
jak mozna zabrac bachora na taki urlop i psuc wczasy innym??? egoistki cholerne? taki bachor to tylko wycie, krzyki i darcia. masakra!

Do pomarańczek bachory to może wy macie (lub nimi jesteście) ja mam dziecko. Nic nikomu do tego dlaczego biorę dziecko na wczasy i za co. Kompleksy leczcie gdzie indziej , może u psychiatry...