Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to sem ja

lód z połykiem

Polecane posty

mario pewnie ma kompleksy, że innych wyzywa od śmieci ;) ale stara podwórkowa racja mówi że kto się przezywa sam się tak nazywa. pewnie wszedłeś tu bo zobaczyłeś tytuł o czymś, o czym możesz sobie tylko pomarzyć. nie wylewaj na nas swojej frustracji, zaakceptuj to, że nie masz szans nawet na zwykłego loda ;)

gdybys byl inteligentny to: a. nie pisal bys takich dyrdymalow b. zauwazyl,ze w mojej stopce masz pewna wskazowke dot plci wlasnie ;) pozdrawiam raz jeszcze,bo wiecej razy nie bede sie z Toba wymieniac postami. jak to ktos kiedys powiedzial... NIE KLOC SIE Z GLUPIM BO MOGA NIE ZAUWAZYC ROZNICY.

Gość betyllli
sama piszesz ze robisz bo lubisz i jak bys nie lubila to bys nie robila... wiec powinnas zrozumiec ze jesli ktos nie lubi to nie robi..

Gość bojaźń
otóż misiu pysiu, mam doktorat, jestem nauczycielem akademickim w największym uniwersytecie w tym kraju. a to co robię z moim mężem nie ma z tym nic wspólnego. żegnam cię, wieczorem pomodlę się za ciebie, może Bozia ześle ci troszkę rozumku.

betyllli chodzi o to, że nie toleruje moherowych beretów, które są hipokrytami. i wyzywają wszystkich od dziwek, gdyby ktoś mi powiedział, nie robie tego bo nie lubie/nie umiem/boje się to robić/ rozumiem. ale gdy spotykam się z taką reakcją jak tu to nóż się w kieszeni otwiera

Gość bojaźń
czytaj ze zrozumieniem - mam doktorat ;) nie będę się z tobą licytować, bo to poniżej mojego poziomu i godności :P

powiem wam tak :D nie gadajcie z idiotą po ściągnie Was na swój poziom i pokona doświadczeniem ;)

Gość bojaźń
i tak lepszy tchórz od CHAMA słonko :D już po dobranocce, co ty tu jeszcze robisz smarku?

Gość szczery ......
sam nie wiem co widza zlego w polykaniu, przyklad moja zona przed slubem jeszcze sie oblizywała teraz hmmm teraz to laske zrobi raz na miesiac a o polykaniu zapomij. mam zjebane zycie erotyczne, przed slubem bylo inaczej. jak nasze drogi sie rozejda nigdy wiecej sie nie ozenie.

szczery a rozmawiałeś z nią o tym. błędne myślenie ludzi jest takie, że po ślubie nie trzeba się już starać...

Gość Siiiiiiiiiikawica
"powiedzcie mi drogie dziewczyny co takiego złego widzicie w lodzie z połykiem? jestem z chłopakiem długo a długo(pierwszy mój partner) i zawsze gdy robie mu loda to z połykiem. i moim zdaniem jest to nawet praktyczne, raz że to lubie, bo gdybym nie lubiła to bym tego nie robiła. " No moze wlasnie to ZE TEGO NIE LUBIE! I widze to w tym zlego. "raz że to lubie, bo gdybym nie lubiła to bym tego nie robiła" No ja tego nie lubie i nie robie- proste? Kretynski temat. Sama sobie odpowiadasz wlasnym postem

Gość szczery ......
gadac mi juz sie o tym niechce z zona tle było na ten temat rozmów. mam nadziej ze za rok nie bedziemy juz razem jak wszystko pójdzie okix

siiiiikawica. juz pisałam we wcześniejszych postach, ze szanuje to ze ktoś tego nie lubi. ale nie bardzo rozumiem tego gdy ktoś wyzywa mnie od kurew bo robie to swojemu stałemu partnerowi, dziwi go to że jestem otwarta na nowe doświadczenia i nie jestem ograniczona....

Gość Czarna NoKiA 1111
"dziwi go to że jestem otwarta na nowe doświadczenia i nie jestem ograniczona...." No i ciekawe co sobie o tobie mysli. Wierz mi skarbie ze nie raz sobie pomyslal o tym ilu musialac miec przed nim facetow skoro jestes tak "OTWARTA" i "NIEOGRANOCZNA"

Gość szczery ......
No ona jeszcze nie akceptuje teabagingu i slyszec nie chce o dirty sanchez...

czarna nokia 111 nie możesz tak mówić bo nie wiesz jak to toczyło się między nami, i jak długo rozmawialiśmy o tym. uczyłam się przy nim, to on mnie uczył, a że to w pewnym sensie polubiłam i lubie sprawiać mu przyjemność...

Gość ale co to za przyjmenosc
faet jest juz PO orgazmie wiec nie ma to wplywu na przyjmenosc. a dwa ze to co w trakcie lizania sie lyka, ale kobiety nie strzelaja w taiiej ilosci czymas tak oblesnym i faceci nie musza tego lykac.

Gość maleństwo_do_kochania
ja to lubię i nie mam problemu z połykaniem ;) mi sperma smakuje i drogie Panie uważam, ze piosior jest najbardziej higieniczny niż pisiorka ;) my od środka mamy różne be i prędzej bym facetowi 100 razy loda zrobiła z połykiem niż inną kobietę wylizała... i nie chodzi tu o higienę , bo higiena a organizm to dwie rzeczy...

Gość szczery ......
nawet nie wiem o czym podszywacz napisał (zaraz sprawdze), nie poza sexiem wszystko ok, ale kiedys sie pazylismy 4 -5 razy dziennie a teraz to ehhh ide spac.

szczery...czyli seks z żoną to dla ciebie tak ważny element waszego życia ze chcesz to skonczyć? może spróbuj ją jakoś rozpalić, jakieś kwiaty, zabierz ją na kolacje, może nie czuje się już tak jak na początku waszego związku...cóż...mogę tylko doradzać

Gość szczery ......
kwiaty dostaje 1 w tyg, razem chodzimy na basen, kino zawsze jak cos w nim jest ciekawego, obiady zawsze jemy w restauracji, czasem romantyczne kolacje raz w miesiacu (czas nie pozwala czesciej). zona nie pracóje, ma własne dobre auto i w sumie wszystko co by chciała (maniciure,fryzjer, kosmetyczka solarium fitnes siłowania .... ), moze ktos napiszze ze nic nie daje .. daje minetka hmm ma cudna cipke uwielbiam ja lizac nie musi mnie o to prosic. kogos ma na milion % nie. ale mmo\e ja niedlugo bede kogos mial a szkoda, bo moaj zona to naprawde urodziwa kobieta, szczupla czarne wlosy opalona ideal ... tylko ten sex zrobila sie z niej kloda.

szczery widzę że z ciebie naprawdę złoty chłop;) szkoda tylko że twoja żona tego nie dostrzega, bo chyba nie wie co traci... a może jak nie prośby to groźby? powiedz jej że jeżeli coś się nie zmieni to odejdziesz. bo odnoszę wrażenie że twoja żona mając wszystko nie daje w zamian nic

też nie wiem o co cały ten szum- część kobiet łyka, część nie. ja po jakimś czasie seksu oralnego z moim facetem zaczęłam połykać i jakoś nie zauważyłam żeby traktował mnie jak dziwkę, a wręcz przeciwnie- ma do mnie bardzo duży szacunek. w łóżku nie ma rzeczy nieodpowiednich, jeśli tylko 2 str coś akceptują. a co do smaku spermy- czasem niemal jej nie czuję- wystarczy tuż przed wytryskiem wziąć go głęboko do ust... ;]