Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleczka19

Cilest- skutki uboczne.

Polecane posty

Gość uleczka19

Dziewczyny, blagam o pomoc.. Naczytalam sie tak wiele na temat Cilestu i chyba nie spróbuje ich.. kupilam je ale.. no wlasnie.. przeczytalam o : - wielkim tyciu - ciazy -spadku libido - amsa chorób- strrrasznych... I co tu robic? Jakies doswiadczenia? Pomzcie, plissssss... wszystkie odp. na podobne pytania pochodza z 2006-2007r.. czekam....

Gość Chcialam Ci powiedziec ze
Ja tez uzywam cilest od 6 lat i nigdy nie mialam zadnych problemow poza ... no wlasnie ... spadkiem libido. Troche bez sensu bo bierzesz te tabletki aby bez problemu uprawiac sex a tu Ci sie sexu nie chce. Ale sadze, ze juz taki urok wszystkich tabletek antykoncepcyjnych. Niestety...

Gość xdssds
nie przytyłam, nie mam chorób jest wszytsko ok, no może spadek libido, ale jak brałam inne to też tak miałam

Cilest brałam 4 lata-odstawiłam sama gdyż miałam wieczorne bóle głowy, bolące nogi i nie pomagał mi na silne bóle brzucha już. Okres miałam krótki i co do dnia wyznaczony to były plusy. Minusem największym było tycie a po odstawieniu zastój i długo nie mogłam spaść z wagi nawet jedząc mało lub wcale

Gość joojjjj
jedyn źle po Cileście innym źle po jakiś innych - jeśli wrzucisz jakąkolwiek inną nazwę tabletek to przeczytasz o nich dokładnie to samo co o Cileście - więc jeśli zamierzasz i tak zażywac tabsy tylko może inne to daruj sobie i spróbuj z Cilestem, może akurat Ci spasi - a jak masz możliwośc do rzuć je w cholere!! ps. ja po cileście libido miałam ok ale straszne bóle piersi po novinette zaś strasznie bóle głowy i libido poniżej zera a po marvelonie humory okropne i ryczałam ciągle także nieutrafisz które są ok a które dla ciebie złe - ja narazie dałam sobie spokój