Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shanley

Escapelle, przyśpieszony okres, kiedy plaster?

Polecane posty

Gość shanley

Mam pytanie, zastosowałam escapelle w 30 godzin "po", 6 dni później, czyli kilka dni przed spodziewaną miesiączką, dostałam okres. Podobny jak zwykle (ilość, ból) Czy mam to traktowac jako pierwszy dzień cyklu i czy w związku z tym mogę zastosowac plaster anty..?

Stosowanie Escapelle nie stanowi przeciwskazań do dalszego, normalnego stosowania antykoncepcji hormonalnej.

Gość shanley
TAk, ale czy mam zastosowac ten plaster teraz, czy, przyśpieszony okres jest normalnym zjawiskiem...?

Gość shanley
Chodzi mi o to, czy ten przyśpiesozny okres moge potraktowac jako pierwszy dzien nowego cyklu, bo czytalam ze escapelle bardzo rozregulowyuje, a plastry chce zastosowac pierwszy raz. czekam na odpowiedz

Zakłócenia cyklu są normalnym zjawiskiem przy stosowaniu antykoncepcji awaryjnej. Zastosuj plaster tak jak by to był pierwszy dzień cyklu.

Gość Katasza_24
Mam pytanie, otóż, 30 godzin stosunku, mimo iz do wytrysku nie doszło we mnie, a na moim brzuchu, zażyłam dla pewności escapelle, 6 dni później, nieco szybciej (dzień, dwa) przed czasem dostałam okres. Raczej Taki jak zazwyczaj,jesli chodzi i ból i długość. Postanowiłam używac plastrów anty, wobec tego pierwszego dnia miesiaczki nakleiłam plaster, a dzis kolejny. Moje pytanie dotyczy skutków ubocznych, skarżę się na ból piersi, i chwilowe bóle w podbrzuszu - ale te mnie nie martwią przeczytałam o nichw ulotce, zastanawia mnie inny objaw, otóż skarżę się również na ból pośladków czy to normalne??