Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aiedail nl

czy facet ktory wie ze oszalam na jego punkcie po 2tyg znajomosci bedzie

Polecane posty

Gość Aiedail nl

mnie uwazac za zwykla puszczalska jesli sie z nim przespie czy po porstu za naiwna zakochana dziewczyne ? :(

Gość rerehg
to zalezy czy cos do ciebie czuje czy nie ..

Gość jajjaj
lepiej z nim nie sypiaj tak szybko nie bedzie miał do Ciebie szacunku...

Gość uzna Cie za puszczalską

Gość cyc gupkowaty
jak tez oszalał na punkcie Twym to nie powinien

Gość Aiedail nl
wlasnie boje sie ze nie i ze chce mnie najzwyczajniej w swiecie wykorzystac..nawet bardzo sie nie stara zadnych kwiatow itp. po prostu sie normalnie zachowuje ale na pewno wie ze stracilam dla niego glowe :( w zyciu niczego takiego do nikogo nie poczulam..

Gość annatsuchiya
uzna Cie za puszczalska :) ps. to odpowiedz mojego boja, ktory siedzi kolo mnie

Gość rerehg
jezeli ty jestes zakochana a on w tobie nie to troche kiepsko .. Sadzisz ze jak dasz mu dupy to sie w tobie zakocha ? Glupie myslenie ...

Gość annatsuchiya
pare razy sie bzyknie a potem rzuci. nie ma sensu pieprzyc sie z facetem, jelsi nei chodzi Ci tylko o to, ale o zwiazek.

Gość podruszica
ja myślę że jeśli go nawet tylko pociagasz seksualnie to nie powinien cię uznać za puszczalska bo wtedy ubliżyłby samemu sobie, czyż nie tak ? powinien zrozumieć jak ciezko ci sie powstrzymac

Gość Reserveds
Na pewno straci do Ciebie szacunek. Faceci to zdobywcy- staraja sie do momenty kiedy nie dajesz im dupy, jak juz dasz to koniec. Poza tym faceci lubia babki ktore nie sa nachalne, nie pokazuja jak im zalezy, wola takie ktore olewaja ich zupelnie- wiem z wlasnego doswiadczenia, dlatego absolutnie nie pokazuj ze ci na nim zalezy.

Gość Aiedail nl
Sadzisz ze jak dasz mu d**y to sie w tobie zakocha ? Glupie myslenie ... --wcale tak nie mysle.. po prostu tak bardzo bym chcialabym byc z nim blisko :( chociaz przez jedna noc...

Gość annatsuchiya
czyli jednym słowem wcale się w nim nie zakocvhałaś, tylko swedzi cię cipa

Gość Natalia_23 nl
jeśli wiesz że i tak z tobą nie będzie to co ci szkodzi.. jeśli faktycznie tak bardzo go pragniesz

Gość Aiedail nl
tylko swedzi cię c*pa -- gdyby tak bylo to bym dala sobie z nim spokoj i poszukala jakiegos innego, a ty jak kochasz swojego chlopaka/meza to nie chcesz byc z nim fizycznie blisko?

Gość annatsuchiya
mojego chlopaka znam od 3 lat, a dałam mu doopy po roku, do tej pory skakał za mna jak piesek, tak więc wiesz 🖐️ mysle, ze gdybym dala mu po 2 tygodniach , to nie bylibysmy teraz parą :)

Gość kogutek fletmistrz
dajcie spokój, teraz wszystkie chodzą szybko do wyra więc jeśli chcesz faceta przetrzymać to zapomnij o nim bo znajdzie zaraz inną 🖐️

Gość annatsuchiya
autorko. Zgadzam się w zupelnosci z Natalią. Jeśli czujesz, że nie bedziecie razem, tylko ma ochotę Cię zaliczyć, a Ty również pragniesz bliskości, to oboje wyjdziecie na plus. TYLKO, ŻE.. zastanów się, jak będziesz się czuła, gdy ktoś, kto zawrócił Ci w głowie, po paru numerkach przestanie się odzywać... Piszesz tak, jakbyś zatrzymywała go seksem...Jakbyś wiedziała, że nic z tego i zanim Ci ucieknie, żeby móc się z nim przespać... może gdybyś się powstrzymywała chociaż te 3 miesiące... może wtedy inaczej by Cie potraktował.

Gość Aiedail nl
annatsuchiya--- tak dokladnie to czuje...

Gość uzna Cie za puszczalską
Jesli sie z nim prześpisz, po prostu bardziej sie wnim zakochasz i jeszcze bardziej skomplikujesz sobie życie. A on bynajmniej nie zakocha sie w Tobie. Pomyśl sobie, ze tym zamkniesz sobie drogę do niego. A kto wie, może kiedyś...

Gość frelka18
kobieto szanuj sie troche. Zaden porzadny facet nie bedzie szanowal kobiety, ktora rozklada sie przed kims kogos zna ledwie 2 tygodnie:O

Gość Music director SNK
a sylwia sztern od razu z rafalem sie przespala :P

Gość wituś - sprytuś
taki facet będzie miał za dobrze

Gość Aiedail nl
chociaz nie do konca tak jest bo jego ostatni zwiazek byl z taka dziewczyna ktora byla strasznie nachalna i w sumie sama mu sie ladowala do lozka a jednak z nia byl? moze dla niego to normalne ?:O

Gość z2qk
czyli to babiarz jest :D