Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyskretny1978

a ja szukam kochanki

Polecane posty

Gość seks pachnie jak wanilia
a czy ja jestem dla ciebie zlosliwa??mowie tylko co i jak wg mnie oczwiscie masz prawo miec kochanke tylko ciekawe co na gto twoja kobieta..ot tak sobie sie zastanawiam ze cyba nie byla by szczesliwa skoro chcesz dyskrecji

z punktu widzenia kobiety?? a jaki to punkt nie wspomnialem ze przez 6 lat moja juz obecnie ex doprawiala mi rogi a ja jak idiota kazda zdrade wybaczalem, zycie to nie jest bajka i dobrze o tym wiesz

Gość czemu rujnujesz zycie
partnerce? tak z ciekawosci? moze wyswiadcz jej przysługe i idz w długa, miej swoje przyjemnosci, ale nie uzywaj drugiego człowieka w celu czucia sie bezpiecznym. bo tak to jest - w domu dziewczyna, daje poczucie spelnienia, bezpieczenstwa i realizowania sie jako mezczyzna a poza domem spuszczanie sie w byle co a potem co, zapłodnisz ja, i ona bedzie sie samotnie starzec w chacie, a ty na dziwkach? przy rodzince bedziesz całował dzieciaczki w czółka i zoneczke tez? ta sama morda ktora chwile wczesniej lizala cipe jakiejs szmaty... daruj wolnosc tej dziewczynie ona na to nie zasłuzyła

wybaczales po to zeby teraz sie zemscic?fakt masz racje ja nie jestem odpowiednia ooba do tego zeb ci cokolwiek pisac bo jestem kobieta mlodziutka ale niestety z bagazem doswiadczen ktore uwrazliwily mnie na takie wlawsnie meskie zachowania.lepeij sie roztac niz zyc z zwiazku w ktorym byles rogaczem...mimo ze mam czasem mysli o zdradzie bo moj byly zdradzil mnie jak mialam operacje i w w yniku tej zdrady ma sliczna corke ale wiem ze nie ztobie tego mojemu obecnemu bo to podle

Gość zegnasz sie z nami
wyzywasz od moherów (jestem ateistka) ale nie potrafisz sie odnies do najprostszych pytan o twoja dziewczyne? bo musialbys przyznac sie ze jestes swinia?? "zycie to nie bajka..." mhm, dobre wytłumaczenie, własciwie odpowiedz na wszystko.. jestem chujem bo zycie to nie bajka^^ mnie tez zdadzil facet, potem ja zdradzalam, wiec wiem o czym mowie... unieszczesliwisz wszystkie kobiety, doprowadzisz do rozpaczy, a sam wiele nie zyskasz..bo takie zycie to nie zycie.. serio mowie

do seks pachnie jak wanilia wyslij mi maila jezeli moge o to ciebie prosic,porozmawiamy jak chcesz bardziej prywatnie,fakt ze jest tu anonimowosc ale jak widac za duzo zbednego debilizmu sie kreci

o czym mam z toba rozmawiac skoro mamy tak rozny punkt widzenia i to co pisze kojarzy ci siue z nawolywaniem swietojebliwej babuni...

wiesz ludzie ktorych wyzywasz maja racje, pomysl jak sie czules kiedy sue dowiedziales ze zona cie zdradza?kobiety sa rozne ale mogbys zniesc wiok jej lez gdby sie dowieziala??

Gość zegnasz sie z nami
DEBILIZMU? facet, ja zadaje proste pytania chcesz zdradzic bogu ducha winna kobiete ktora ci pewnie ufa, i mowisz o debilizmie tych, ktorzy maja inne zdanie? dociera cos do ciebie wogóle? ja tylko zapytuje, w koncu to forum, CZY NIE MYSLISZ CO ROBISZ OSOBIE CI BLISKIEJ. chyba ze masz ja gdzies, podobnie jak inne i liczy sie tylko przyjemnosc..

nie wyzywam ,a skoro to tak odebralas to wybacz,wiem ze jestem swinia itp,itd nie musisz tego pisac,nawet gdybys mi to wykrzyczala nie zrobiloby to na mnie zadnego wrazenia nie mszcze sie i nie mam zamiaru nikogo karac za to co kiedys sie stalo w moim zyciu i chyba to jest temat na moj temat i o mojej osobie wiec nie widze powdu pisania o swojej dziewczynie bo to by bylo raczej idiotyczne do seks pachnie jak wanilia moze bys sie zdziwila ze pomimo tylu roznic cos ludzi moze laczyc,nawet pomimo tak roznych punktow widzenia

Gość zegnasz sie z nami
no tak, idiotycznym byloby, gdybys na forum chcial porozmawiac o swojej kobiecie nieidiotyczne jest szukanie kochanki na forum ze wrazenia by to na tobie nie zrobilo juz zdarzylam sie domyslic trudno cie wciagnac w jakakolwiek sensowna rozmowe, bo jak widac bardzo ci sie spieszy tak bardzo ze nawet zdolasz przekonac seks pachnie jak wanilia, ze tyyyyyyyle was laczy ze warto jej sie z toba puscic^^ ok, twoja sprawa, gorzej ze tez twojej dziewczyny, ale jak widac masz ja w przysłowiowym powazaniu^^ niemeskie, bo facet powinien miec zasady.. tak na moj gust.. no ale ty masz teraz inne "problemy" miłej nocy

mmm samcze instynkty...no laczy nas zdrada..ja bylam zdradzana i t tez ty chcesz zdradzic jak nie bo etraz nie mam powodu. ALE UWIERZ MI ZE TO BARDZO TANI I ZOSTAWIA JAKIS TAM SLAD W SERCU RUGIEJ OSOBY.dziwny mi sie wydaje zwiazek w ktorym jestes

hehe nie przekona chocby laczylo nas bardzo duzo poddobienstw nie umiala bym sie kochac z kims bez milosci itylko dla jego przyjemnosci. dla mnie seks jest bardziej duchowy niz fizyczny i nie ma w nim miejsca na klamstwa i zdrade...gadam jak babcia wiem a nan tylko 20 lat

Gość zegnasz sie z nami
czemu jak babcia, ja mam 23 lata, jestem ateistka, nihilistka, ogolnie mam wszystko gdzies, ale przerobilam zdrade z dwoch stron, i to jest cos czemu mowie stanowcze nie. czy to ze uwazam, ze jak masz ochote poruchac na boku to znaczy ze nie kochasz i poprostu odejdz ma jakis zwiazek z Rydzykiem? smiem watpic. zwykla zasada, jakies miec by wypadało

oo wlasnie o to mi chodzilo ze moralnosc nie ma nic wspolnego z rydzykiem;)mam dzis klopoty z przekazem woich mylsli

Gość sarenka1979
dyskretny1978 - po jaka cholere jestescie w zwiazku. Czy nie prosciej byloby sie rozejsc? Ona zdradza ciebie, ty chcez sie zrewanzowac i robisz to samo. Wytłumacz mi, co to za zwiazek? Obłuda. A nie ma nic gorszego niz obłuda.