Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia120219

przegrałam życie

Polecane posty

Gość głupia120219

facet ktorego kochałam zdradził mnie, ma nową, nie układa mi się nic, mam dość już wszystkiego, gównianych zalotów, relacji z ludźmi.

Gość dzuewcynka
rozumiem Cie i wspołczuje.. poboli troche i tak dalej ale nie zamykaj sie w sobie i na innych nie warto zobaczysz jeszcze napewno będziesz szczęśliwa

Gość ja zarzucam swojego na plecyP
i to wszystko???? give me a brake.....

Daj spokoj. Jeśli odszedł był dupkiem. Nie łam się. Byłam tam gdzie Ty teraz. Bądz złośliwą suką i pokaż że się nie dasz bez walki!! Walcz !! Pokaż że możesz być szczęśliwa mimo wszystko, bo możesz, wiem że teraz w to nie wierzysz ale możesz, zaufaj mi. Wystarczy że zechcesz. Nie jesteś głupia, głupcy są zawsze szczęśliwi, nie zdają sobie sprawy z tego co się dzieje. ;)Pozdrawiam ciepło!! Bądz fighterem. Bądez suką. Bądz dzielna!

Gość głupia120219
jestem suką, a nigdy w głębi nie chciałam być taka, ale jak widać życie zmusza!

Gość punkt E
tak zycie zmusza, chociaz nucimy sobie pioseneczki STRONGER THAN LIFE, rob to do czego cie zmusza silniejszy, znajdz jego punkt E

Gość przegrałas...
..eee taam nie sądze ze przegralaś...wydaje Ci sie tylko..pa

Gość zakretka
Przegralas zycie, bo rzucil Cie facet? No dajze spokoj, nie mozna uzalezniac swojego szczescia innych osob. Pozbieraj sie, zbuduj swoje wlasne szczescie, a potem ewentualnie dziel sie nim kims.

Gość przegrałas...
..o wlasnie tak..wtedy zycie jest super..kiedy..nikt nie musi nas kochac... naprawde,....uwierz mi juz wtedy nic nie istnieje..tylko szczęście...przez takie SSSZ..BUZKA1

Gość jasne zawsze można
na życie zrzucić i wyżywać się na tych którzy niczemu nie zawinili

Gość zakretka
I wlasnie wtedy takie samowystarczalne szczesliwe osoby przyciagaja do siebie inne osoby. Bo kto by chcial byc z wiecznie zdolowana miernota. :(

Gość iczi
Wspolczuje Ci ale facet okazal sie beznadziejny i to jest wazna dla Ciebie informacja, To Cie kosztuje ale masz teraz jasny obraz i lepiej teraz ze to sie okazalo niz pozniej. Dobre jest trudne, moze teraz poznasz kogos wartosciowego bo do tej pory zajmowalas sie dupkiem. Powodzenia

Gość przegrałas...
...a ja mysle że szxczxęściara z Ciebie...nie myśl ze to taka wygrana mieć kogoś..ludzziom nie warto dziś ufać na 100%...w sobie trzeba odszukac tego sensu i sily.. i nikt inny nie bedzie mial wplywu na nasze szczescie...sorry z zbyt duz ilosc literek..jestem ciut wstawiona...PAPA..

Gość Hajfa Wehbe
dopadnie cie wirus tej nowej grypy i umrzesz

Gość głupia120219
każdy umrze, żadna nowość.