Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednorozec

moj facet i...................................

Polecane posty

Gość jednorozec

Dowiedzialam sie teraz pewna rzecz.......... moj facet chcial sie ze mna zareczyc, planowal w swieta ale przez to co zrobilam................zmienil zdanie i potrezbuje teraz wiecej czasu az znowu to sie stanie ze bedzie chcial...........boze a tak czekalamna to, na zareczyny czy chociazby jakis znak jestesmy ze soba 2,5roku bardzo sie kochamy, tylko ze pare miesiecy temu w pracy poznalam chlopaka, kiedy mielismy kryzys, fakt pojechalam raz z tym nowym chlopakim na 1dzien na wycieczke calowalismy sie namietnie i to wszystko, moj facet sie o tym dowiedzial, ale wybaczy mi , ten rozdzial zosatl zakonczony po tym wszystkim jak za jakas carodziejska rozdzka poczulismy wielka milosc do siebie, to co jeste miedzy nami jest silniejsze niz kiedykolwiek, ale.............on mi na poczatku mowil ze mimo tego nie moze zapomniec o tym i ma jego twarz przed oczami no i sie dowiedzialam ze chcial sie mi oswiadczyc ze wie ze to ja jestem ta jedyna ale wlasnie jest to.... co mam zrobic??

Gość zmartwionaOLkAfasolka
faceci sa bardzo nie ufni , potrzeba czasu bys odbudowala jego zaufanie

Gość jednorozec
:(wiem ale sie boje

czasem czynimy cos nie liczac sie z konsekfencjami.....gdy trzeba sie z nimi zmierzyc zaciskamy zeby i staramy sie schowac w najciemniejszym koncie .....najzabawniejsze jest to ze w chwili popelniania bledow jestesmy bardzo odwazni wierzac ze nic sie nie wyda :O