Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Określona

Czy to ma sens ?

Polecane posty

Gość Określona

Jakis czas temu poznałam faceta w internecie, wszystko bylo cudownie. On mi się się podobał , ja jemu tez. Rozmowawiało nam się swietnie na gg. I tu zaczyna się problem. W momencie kiedy go poznałam nie chiałam zadnych spotkan z facetami z internetu, nie traktowałam,ze to moze się udac, miałam watpliwosci czy mu sie "za zywo" spodobam , czy nie bedzie rozczarowany .. ale do rzeczy juz prawie mileiismy sie spotkac , lecz miałam wysoka temperature powiedziałam ze jestem chora i pomyslimy co ze spotkniem jak sie lepiej poczuje. On wyczuł ze nie jestem chetna na spotkanie, a ta choroba to pretekst.Musze przyznac ze nie była , powoli naprawede chciałam sie spotkac. On urwał ze mną kontakt. Od tego czasu spoto mineło , ja się zmieniłam i ostatnio natknełam się na niego na portalu znowu , przejrzalam zdjecie i chyba cos mi w glowie sie poprzewracało. Jestem monotematyczna, mysle tylko o nim.. caly dzien wyrzucam sobie jaka byłam głupia itp.Zrobiłabym chyba wszystko ,zeby wrocił dawny kontakt... Wiem ze prawdopodobnie go uraziłam brakiem szczerosci , ale naprawde chciałabym to naprawic, mam fioła na jego punkcie. pociaga mnie niesamowicie, az trudno opisac. Czy naprawic ten kontakt jest sens , czy sa jakiekolwiek sznase. Jezeli tak to w jaki sposob probowac, z góry dziekuje za rady i przperaszam za tak długi wpis.

Gość nawalona stara pinda
nike tłumaczenie: just do it nic nie ryzykujesz

Gość klasjadnfglkglh
jakby sensu nie mialo to by jego tu nie bylo:)

Gość Określona
W duchu wiedziałam ,ze nalezy spróbowac , ale obawiałam sie ze mozna to potraktowac jako desperacje czy temu podobne. Wariatka, ktora się narzuca... A macie rady jak nalezy sprawę rozpocząc ? Przyznac sie ze byłam głupia , albo ze on non stop chodzi mi po głowie, i nie moge zapomniec ?

Gość klasjadnfglkglh
postaw sie na jego miejscu:)

Gość Określona
czemu na szczescie trzeba sie tak napracowac ? postawilam i wciaz mi ciezko jest. Sama nie jestem pewna czy na jego miejscu zrozumialabym taka osobę jak ja..

Gość klasjadnfglkglh
jesli Ty nie zrozumiesz on tez nie

Gość klasjadnfglkglh
i nie proboj oszukac samej siebie

Gość Określona
Złoty , twoja rada jest nieoceniona... Nie próbuje... ja tylko mam cholerne watpliwosci, ale jak powiedziała stara nawalona pinda , po prostu powiem co czuje , nic nie trace. liczylam , ze moze ktos byl w podobnej sytuacji i moglby poradzic co moze pomoc , czy calkowite przynanie sie do bledu to dobry pomysl czy tylko siebie ponize.

Gość klasjadnfglkglh
zaczynam sie bac

Gość klasjadnfglkglh
dziwnie sie zaczynam czuc,czy az tak zle?

Gość Określona
* czy tylko siebie poznizenie bez sensu. Bac mnie , o mnie czy o niego ? Ja jestem raczej nie grozna... o mnie nie ma co najwyzej dostane na co zasłuzyłam, chyba ,ze o niego ...

Gość klasjadnfglkglh
zaczynam sie bac co moge uslyszec, no ale chyba nie po to tyle myslaem zebym mial powod do obaw i nie mow wszytskiego powiedz tylko to co chcesz powiedziec

Gość Określona
czy az tak zle jest ? nie wiem sama ocen. ostatni kontakt był z rok temu. Po dwutygodniowym milczeniu, wyslalam wiadomosc ze widze ,ze nie mozemy sie zgrac na gadu, co u niego. nie dostałam odpowiedzi. widział jak ostatnio odwiedziam jego profil , odwiedzil rozniez i moj i to wszystko ...

Gość
Określona jesteś Kochana🌻

Gość
daj sobie siana :P ;) nie jest zainteresowany :o

Gość Określona
nie jest zainteresowany , bo jest smiertelnie obrazony ... Albo rzeczywiscie jest niezainteresowny, tylko wole miec pewnosc ze to nie wynika z niedomowien. Powiem mu co czuje i zrobi z tym co zechce. Wole tak niz pozniej wyrzucac sobie ze nie spróbowałam ,a mogło byc inaczej. Jedynie czego nie wiem to jak mu to powiedziec, jak zacząć.

Gość klasjadnfglkglh
jakby nie byl zainteresowany by go tu nie bylo, i jesli chcesz powiedziec to co ja to zachowajmy to na rzeczywistosc

Gość Określona
słucham?

Gość klasjadnfglkglh
no to ja juz sam nie wiem, dziwnie sie czuje

Gość klasjadnfglkglh
ja sobie cyba za duze nadzieje robilem albo nie wiem

Gość klasjadnfglkglh
to nie wiem zacznij jakos, przezyje

Gość klasjadnfglkglh
od poczatku konca srodka bez roznicy

Gość Określona
mam Ci powiedziec tutaj , co jemu chcę powiedziec ? Jeśli tak , to nie teraz potrzebuje czasu na przemyslenie tego wszystkiego.

Gość klasjadnfglkglh
to napisz chociaz czy to wszytsko byla tylko gra w ktorej ja bylem ofiara?

Gość Określona
To nie była zadna gra !