emma88 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 wtam mam pytanie.Od dwoch lat bralam cilest ale musialam odstawic.Teraz czekam na okres i nic.Czy to mozliwe ze jesli wspolzylam z chlopakiem z zabezpieczeniem(prezerwatywa) moglam zajsc jakos w ciaze?lekko pobolewaja mnie piersi. CZY TO PRAWDA ZE PO ODSTAWIENIU SA CIAGLE DNI PLODNE?POMOCY piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emma88 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 czy jest ktos kto mi odpowie prosze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wiesz co to ginekolog i test Napisano Kwiecień 26, 2009 ciążowy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emma88 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 wiem ale moze jeszcze zaczekac pare dni? a jak jest z tymi dnniami plodnymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niechcąca Napisano Kwiecień 26, 2009 sama piszesz,że współżyłaś w prezerwatywie...wiec w czym problem? i co to za mit w ogole, że są ciągle dni płodne? bzdura jakaś..a jakby ktoś Ci powiedział, że płukanie pochwy po każdym stosunku w 100% zapobiega ciąży to też byś uwierzyła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjj Napisano Kwiecień 26, 2009 nie są ciągle dni płodne ale zwiększa się ryzyko ciazy bo organizm może 'nadrabiać straty" i wtedy może wystaćpić nawet kilka owulacji - wzstasta też szansa na ciąże mnoga.. ale jeśli w gumce było zawsze to niemartw się - ciąży niema a niektóre dziewczyny po rzuceniu tabsów czekają na okres nawet 3 miesiące więc to normalka - widać organizm jeszcze się nieoczyścił z tego świństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emma88 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 dzieki joojjjj za konkretna odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach