Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miaau700

Co mysleć...?

Polecane posty

Tydzien temu kochalam sie z moim facetem i w pewnym momencie zauwazylismy ze gumka pekla... jednak nie wiemy w ktorym momencie :( Tyle dobrze ze jeszcze nie bylo wytrysku, ale podobno jest taki plyn poprzedzajacy wytrysk :( Czy moglo dojsc do zaplodnienia ?? Dodam ze to byly moje dni płodne. Teraz bardzo sie boje i nawet czuje od dwoch dni lekki bol w podbrzuszu (moze to przed okresem tak... ale watpie) no i od wczoraj chodze sikac co 2 godziny i tak trwa to do dzisiaj (napewno to nie jest zakazenie drog moczowych ani nic bo juz to mialam i to bylo inne uczucie). Zaniedlugo chce isc do ginekologa ale czy on po tak krotkim czasie moze stwierdzic czy jestem w ciazy ??

Zapomnialam dodac ze tak okolo 4 maja (czyli za tydzien) powinnam dostac okres... gorzej jak nie dostane :|

trzeba bylo isc do lekarza i poprosic o tabletke wszesnoporonna i nie byloby probmmu,czasami warto szybko zareagowac jezeli nie chcesz narazie dziecka

he nie wydaje mi sie abys juz zaczela czesto oddawac mocz z powodu ciazy:-) zazyzaj tak jest gdy juz glowka dziecka naciska na pecherz i temu wtedy kobieta ma silna potrzebe oddawania moczu co nie zawsze sie wiaze iz naprawde chce sie jej siku radze np z 2 dni po spodziewanej miesiaczce zrobic test lub beta hcg z krwi

Zrób test ciążowy, lekarz tak wcześnei nie bedzie mógł nic stwierdzic. W ciazy siku sie chce czesto dopiero pod koniec ciazy :)

Dziekuje Ci za rade, chociaz juz wyczytalam gdzies ze te czeste oddawanie moczu jest pierwsza oznaka ciazy, poniewaz macica sie powieksza czy cos... i podobno jedna laska juz po tygodniu latala sikac co chwile i sie okazalo ze byla w ciazy :( ahh no coz pozostalo mi chyba czekac do czasu spodziewanej miesiaczki i wtedy zrobie tak jak mowisz;)