Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk16gg

jak rozkochać w sobie dziewczyne na ktorej mi bardzo zalezy ????????

Polecane posty

Gość Patryk16gg

Witam wszystkich. Mam problem tego typu. Dziewczyna którą bardzo kocham i na której mi bardzo zalezy spotyka się z jednym lalusiem który jej się podoba ;/. Otóż problem jest w tym że on mając 16 lat miał już 9 dziewczyn i z tego co wiem to żadnej dziewczyny nie traktował poważnie i jego głównym celem jest tylko zaciągnięcie dziewczyny do łózka . słyszałem także od koleżanki że on nawet krzyczy na dziewczynę jak mu się sprzeciwia. Ja jej próbuje pomóc powiedzieć jaki on jest ale ona nie słucha i mówi że się czepiam. Ma klapki na oczach i nie chce mnie słuchać. Co mogę zroobić żeby ją od niego uratować i żeby zacząć z nią chodzić. Bardzo mi na niej zależy dlatego też bardzo proszę o pomoc ja ją bardzo kocham i dla mnie liczy się tylko ona. Proszę pomóżcie. Z góry dziękuje

Gość DR PSYCHOL
poderwij go, uwiedz a potem rzuc

Gość Patryk16gg
nie jestem pedałem

Gość aee
Zoabcz strone www.uwodzic-uwodzicielki.pl Tam jest wyraznie napisane, co dziala na kobiety i dlaczego dziala. Dziewczyna pewnie 'chce' z nim chodzic,bo jest bardzo pewny siebie. Poczytaj artykuly, dobrze ci podpowiedza,jak ja ''poderwac'' ;) Jesli chcesz, to mozemy popisac emailowo,moze bede mogla wytlumacyzc ci niektore zachowania dziewczyn. N o ipowodzenia!

Gość sposób jest bardzo prosty
i skuteczny olej calkowicie, poderwij inną laske i sie z nią pokazuj bardzo zakochany ....... natychmiast tamta bedzie za tobą latala, baby takie są póki skomlisz, blagasz itd .... ma cie w dupie a jak dasz sobie spokój i masz inną , nagle okazuje sie , że tamta chce wracać bo strasznie kocha :)

Gość Patryk16gg
dzięki poczytam na tej stronce :):)

Gość Patryk16gg
aee daj numer gg albo odpisz mi na mail

Hmm moim zdaniem musisz poczekać ;) Tak to już jest że jak dziewczyna spotka takiego pustego lalusia to jest zauroczona i ma klapki na oczach ;| ale to mija ;) więc Patryk- głowa do góry ;>

Gość Patryk16gg
poczekać do kiedy ?? aż on ją zrani ??

Miłość to nie żarówka... nie płonie gdy tylko tego chcemy... a może gdy on ją zrani to ona zrozumie że dla niej Ty jesteś ważny ;)

Gość Patryk16gg
więc co mam robić do tego czasu znaleźć kogoś na jej miejsce czy co??

Wiem że to trudne... bo sama jestem w podobnej sytuacji :( i wiem jak sie czujesz :( ale czas płynie dalej... spróbuj o niej ciągle nie myśleć :) ii wiem... to mega trudne... ale to życie :(

Gość Patryk16gg
widzę że w jakiś sposób możesz mi pomóc moze dasz mi numer gg albo napisze na mail to popiszemy ok ??

Gość Ameeeelka
odpuść, nie dzwoń, nie pisz spotykaj sie z innymi dziewczynami jesli ma twoje gg, rób wesole opisy zwyczajnie zostaw ten temat

Gość Patryk16gg
kiedy całkiem odpuszczę to boję się że całkiem ją stracę a ja chce powalczyć czy coś. . .

Wiem że to trudne... bo sama jestem w podobnej sytuacji :( i wiem jak sie czujesz :( ale czas płynie dalej... spróbuj o niej ciągle nie myśleć :) ii wiem... to mega trudne... ale to życie :(

Gość Patryk16gg
SweetLady może daj numer gg