Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dduke

dojrzala kobieta mlody chlopak

Polecane posty

witam. tak jak w temacie. bylo juz sporo takich tematow ale to w sumie pytanie dla pań. czy dojrzale kobiety (30-40 lat) interesuja sie mlodymy facetami(18-25). co mysla ? czy sa kobiety ktorym podoba sie jakis mlody chlopak i czy chca uprawiac z nim sex.? jak to w koncu jest? ja sam mam 19 lat i bardzo chcialbym poznac starsza kobieta do 40 lat. wydaje sie to nierealne poniewaz troche nie wypada podrywac kobiete w tym wieku samemu majac 19. prosze o jakies reflksje i odczucia pan i panow ktorym sie udalo znalesc starsza kobieta. serdecznie pozdrawiam i czekam na sugestie.

Gość Ania_dadada
Mam 43 lata. Jak mialam 38 byłam w łóżku z facetem, który miał 19. Było tak sobie. Ale instrument miał ogromny :)) Jak zobaczyłam to zwątpiłam czy we mnie się w ogóle zmieści, a wierzci mi, że już niejeden rozmiar widziałam. W ustach mi się ledwie głowka mieściła :) no ale potwierdzila sie stara prawda, ze nie liczy sie rozmiar przyrodzenia, tylko sztuka chędożenia :) bo oprócz gigantycznego penisa nie bardzo mial sie czym popisac. najgorsze bylo to, ze dochodził w 5 minut jak ja sie dopiero nawilżalam :)

Gość Ulkaa
Ja mam 35 lat i rok temu zaliczyłam przygodę z chłopakiem 18-letnim. Jakoś tak pod lekkim wpływem alkoholu wyszło, zresztą chłopak był bardzo słodki i miałam na niego ochotę :) Wrażenia podobne jak pisze moja poprzedniczka. Kutasek spory, umiejętności słabiutkie. Ale na jednorazową przygodę może być :)

Brakuje nam doświadczenia i dlatego tak się dzieje...ja również szukam starszej od siebie kobiety tak do 42 lat...ja mam 20 i jestem prawiczkiem

Gość a skąd jesteś??
jak wyżej

Gość AS-Pik
Zapraszam PANIE na stronę sexamore.pl ! Portal o charakterze erotycznym ! DARMOWY - nie tak jak inne tego typu.

Gość gość
teraz coraz wiecej takich zwiazkow juz mnie nie dziwi

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
U mnie było tak samo jak u moich poprzedniczek z góry. Ja lat 33, on 19. Im więcej z nim rozmawiałam i czasu z nim spędzałam tym bardziej miałam na niego ochotę. Już wiedziałam że to się stanie, wcześniej czy później ale odwrotu już nie ma. Za bardzo mieliśmy na siebie ochotę. No i stało się. Miał całkiem dużego k****a ale co z tego, skoro nie do końca umiał się nim posługiwać. I zdecydowanie za krótko to trwało. Myślałam że się pobawię z moim małolacikiem i będzie niezła zabawa no ale tak nie było. Czułam niedosyt.

Gość gość
kupa