Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady nie love

Dziewczyny czy przeszkadzałoby wam gdyby facet sypiał w przeszłości ze starszą?

Polecane posty

Gość lady nie love

Dziewczyny czy przeszkadzałoby wam gdyby się okazało że wasz facet, albo facet który wam się podoba sypiał przed wami z kobietą sporo od niego i od was starszą?

Gość Garnierkaaaaaa
Jesli łaczyło ich uczucie i był to zwiazek , to by mi to nie przeszkadzało. Jeśli to był tylko seks , to bym się mocno zastanowiła nad związkiem z takim facetem. Jaka była różnica lat między nimi?

Gość ojejjjjjjjjjjj
moj sypial ze starsza od siebie o 10 lat, ogolnie mial przede mna 10 partnerek, a ja z nim stracilam dziewictwo (mialam wtedy 24 lata, on 26). od 5 lat jestesmy malzenstwem- uklada nam sie dobrze, ale czasem nachodza mnie takie dziwne mysli...chociaz nie chce, to jest silniejsze ode mnie...

Gość ojejjjjjjjjjjj
W sumie, to co bylo, to przeszlosc, ale tak do konca, to nie potrafie przestac o tym myslec...

a co roznica z kim sypial? w sumie im wiecej roznorodnych doswiadczen mial tym lepiej, nie bedzie ciekawy w przyszlosci

Gość ojejjjjjjjjjjj
mi tez sie nie bardzo podoba, ze on spal z tyle starsza kobieta i ze mial tyle partnerek... ja na niego czekalam, ale z drugiej strony wiem, ze przeszlosci nie zmieni sie...

no zdrajca to cos zupelnie innego niz bycie ok i tu ne o sex juz chodzi wiec raczej by mi to przeszkadzalo aczkolwiek zdrada moze czegos nauczyc, ja nie bylabym z kims kogo nie moge byc pewna, zaufanie przede wszystkim jesl w przeszlosci zdradzal ale teraz sie zmienil to co mnie obchodzi przeszlosc?

a tak wogole to kazdy ma sowje priorytety i ciesze sie, ze moje myslenie na tematzwiazow nie jest tak ograniczone jak Twoje... nie sex jestnajwazniejszy i nie ilosc dziewczyn/facetow (dla mnie im wiecej tym lepiej raczej)

Gość uupupuuppppppupppppppppppppppp

jestesmy tylko ludzmi myslisz sz ze twoja milosctaz tak wiele warta ze dziewczyna musi na nia zaslugiwac? idealista z ciebie heh

nie zagłębiaj sie zanadto w to co było kiedyś. co było a nie jest nie pisze sie w rejestr ;) teraz jest z Tobą

Gość smells like 90
Może się chociaż czegoś nauczył :P

Gość lady nie love
o 16 lat.

Gość a o co chodzi
Jakie to ma znaczenie czy spał ze starszą czy rówieśniczką? Jakoś inaczej się śpi z kobietami z różnych grup wiekowych? Czy obrzydza cię fakt kopulowania przez kobiety po przekroczeniu pewnej granicy lat ( jaka to granica twoim zdaniem?) Uważasz, że skalał się tym, że spal ze straszą? Jest według ciebie bardziej " nieczysty" niż ktoś kto spał z równolkatką i młodszą?

Gość uppppppppppppppupppppppppppppp

Gość 2e34rtyuj7ikolkjh
tak.oj mnie już brzydzi

Gość upupuppppppuppppppppuppppupppp

Gość frufru
co za różnica czy z młodszą czy ze starszą??????... mnie na Twoim miejscu by niepokoiło bardziej jakby mój facet miał na koncie jakąś nastolatkę bo jeszcze by go prokurator ścignął... prawiczku, mała prośba - ja wiem że Twoja ulubiona rozrywka, ale nie ściągaj każdego tematu na Twoje kłopoty. autorka chciałaby się dowiedziec czegos wiecej jak sadzę niż tego że Ty jestes niewinnym prawiczkiem itd...

Gość frufru
od 16 z tego co mi wiadomo. i co z tego, myslisz ze z takimi mlodymi sie przespac nie mozna?? generalnie wiek partnera nie ma nic do rzeczy moim zdaniem. cóż w końcu za różnica.

Gość pisuar
nie cierpie facetow, ktorzy spia ze starszymi koietami

Gość chanelparis
a co to za roznica czy ze starsza? raczej bym sie martwila ze mial tyle przed toba a ty bylas dziewica :P

dla mnie 40 letni to nie stary dziad :) a co jak Ty będziesz miał 40? w tym wieku i powyżej chyba tez się to robi :P Nie można od kogoś wymagać żeby żył tak jak nam się podoba. Życie ma się jedno i nie wiadomo z kim będziemy \"do końca\". Może dziewczyny, które przekreślasz myślały, że ten z którym traciły cnotę będzie tym jedynym. To Nie ich wina. Abstrachujjąc oczywiście od tych, które robią to dla zabawy ale to już o nich świadczy.

Gość upupupupuppppppppupupppppppppp

Gość prawiczek 1987 biorąc pod
uwagę twój obecny wiek czyli rocznik 1986 ,masz 23 latka ,jestes prawiczkiem , w wieku 40 będziesz starym dziadem lol ,zostało ci w takim razie 17 lat bzykania,zacznij może działać a nie wylewać gorzkie zale nad swoim prawictwem ,moze troszke mniej wirtuala więcej reala bo się chłopie nie nabzykasz w zyciu,oj nie

Gość chanelparis
ja tam wole mlodszych :P