Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość NX_rek

Krzywa przegroda nosowa

Polecane posty

Gość NX_rek

Witam Sprawa wygląda następująca , jakieś 5 lat temu miałem poważny wypadek w wyniku którego doznałem złamania nosa. Po wyjęciu tamponów okazało się że przegroda jest cała pofałdowana w środku, do jednej dziurki jestem sobie w stanie wsadzić kciuka natomiast to drugiej nie chce wejść mały palec. Lekarz stwierdził że można było to lepiej zrobić ( w domyśle ale spie...a robota) ale zawsze przegroda jest krzywa. Przez te 5 lat jedyny problem jaki maiłem to to że nigdy nie mogłem spać , ani zasnąć na lewym boku. Od jakiś 2 miesięcy mój nos praktycznie nie spełnia swojej funkcji , ledwo przez niego oddycha , psikam ciągle otrivin , nosze paski ułatwiające oddychanie i ledwo to pomaga. Byłem z wizytą u laryngologa to zostałem poinformowany że na zabieg czeka się 3 miesiące a prywatnie to 7 dni , koszt około 2000zł. Ciągle mnie boli głowa, ledwo śpię, a nauka to jest zupełny koszmar bo ciągle jestem rozbity , wszystko to jest kwestia niedotlenienie. Słyszałem że niektóre prywatne gabinety mają podpisane umowy z NFZ w ramach których pacjent tylko dopłaca do zabiegu a resztę daje NFZ , czyli nie jest to pełna refundacja. Czy ma ktoś z was może namiary na taką klinikę ? 2000zł to kupa kasy , dlatego chciałem iść na częściową refundacje , bo 3 miesięcy nie ma szans żebym wytrzymał. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować