Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OKIENNICZKA

PODRÓŻ W CIEMNO

Polecane posty

Gość OKIENNICZKA

Co myślicie o takiej sytuacji. Poznali sie przez internet (ona mieszka w Polsce on w USA). Polubili się. Zaprosił ją do siebie i................ Jak to może się zakończyć?

Gość dziurawa konefka
i było M jak Miłośc :)

Gość ale to juz było
niechciana ciąża i samotna mama jak w banku

Gość roznie moze sie zakonczyc
ja pojechalam do chlopaka do innego miasta, jakies 300 km. efekt taki - super spedzone kilka dn, potem makabra, bo ogolnie mielismy sie ku sobie, a on potem sie zaczal oddalac i skonczylam to, bo nie mialam sily sie meczyc i nie chcialam. w kazdym razie nikt mi glowy nie urwal. nie balam sie bo wiedzialam ze bedzie jego rodzinka, mialam nr do jego mamy itp. do USA bym nie pojechala:) hehe. ale jesli chcesz to ok. ale widzialas jakis jego znajomych (najlepiej jak kolo ma nk:P):)

Gość OKIENNICZKA
Jak może wyrolować skoro wysłał zaproszenie, i wiza już jest.

Gość OKIENNICZKA
Dziewczyna rozmawiała już z jego znajomumi i rodzinka. Więc chyba aż tak źle nie będzie, co?

no nie wiem, mowie jakby moglo byc ... moze byc chujowo i wrocisz grzecznie do domu, ale bedzie fajnie nie ?

Gość roznie moze sie zakonczyc
a to skoro juz takie rozmowy byly, to widze to pozytywnie:))) a wlasnie, siano na bilet dostalas czy jak????

Gość prezesssssssssssssssssssss
Ale dziewczynie zazdroscicie, co??? Tez z wiela przyjemnoscia byscie smignely za ocean, co? :classic_cool:

Gość a na ile masz zamiar wyjechac
bo jesli na pare tygodni to ok ! Ale potem zaproś go do siebie ...bedziesz miała większą znajomosć"tematu" Ja znałam faceta 4 m-ce i wyprowadziłam sie z domu ,zwolniłam z pracy i pojechałam za nim 500km od domu zamieszkalismy razem a za 7 m-cy bralismy slub -dziecko pojawiło sie po 2 latach !Jesteśmy juz 10 lat po ślubie :D :D Ale nie każdy ma tyle szczęscia co ja!🖐️

Gość prezesssssssssssssssssssss
Tez musze poznac jakas AMERYKANKE :classic_cool: i wystarowac z wielkim speedem za ocean bo to zadupie POLSKA mnie juz nudzi :classic_cool:

Gość OKIENNICZKA
Kasy na bilet jej nie wysłał, bo nie chciał być sponsorowana. W końcu to jest jak by nie patrzeć znajomy z neta.

Ja ci powiem : jedz !! ale bądż ostrozna -zakop sobie jakąś kase ,powiadom rodzine do kogo i gdzie lecisz ,zostaw namiary na jego rodzine -tel,meil itd wiesz teraz takie podłe czasy ,ze nic człowieka nie jest w stanie zdziwić a jak nie pojedziesz to możesz potem żałować ,ze nie spróbowałas 🖐️

Gość OKIENNICZKA
a na ile masz zamiar wyjechac wielkie GRATULACJE. Fajnie, że Tobie się udało spotkać szczęście :)

Jedż -ale posłuchaj rady starszej koleżanki i dobrze sie do tego przygotuj musisz brac pod uwage wszelkie możliwości...ja to nawet postarałabym sie o numer polskiej ambasady w razie "wu".... -jestem trzaśnieta ale cóz ,jak na razie nie zawiodła mnie moja intuicja !

Gość OKIENNICZKA
Z tym pozostanie w USA to nie jest takie proste. Nie zależy to od lecącego tylko od urzędu emigracyjnego, to on decyduje ile można zostać.

Gość katijka
Zobacz film "Uprowadzona" to Ci się odechce takich wyjazdów. A nie może on do Ciebie przyjechać.

Gość OKIENNICZKA
Wielki dzieki a na ile masz zamiar wyjechac 🌻 Wszystkie dane (ambasada, tel itd.)sa w pogotowu. Wiem, że w dzisiejszym świecie zawsze trzeba być przygotowanym na wszystko. :)

Powodzenia zycze ....nie wiem jak ty ale ja lubie wyzwania:) trzymam kciuki!🖐️

Gość a tam
bez przesady z tym filmem. Moze jeszcze niech autroka obejrzy sobie "Obcy II". To tylko filmy a do odwarznych świat należy :). Powodzenia :)

Gość OKIENNICZKA
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :) 🌻 🖐️

Gość okno na wszechświat
Moja kuzynka w taki właśnie sposób poznała swojego męża :). Też miała cykora przed lotem w nieznajome miejsce ale rodzinka ją spakowała, dała kopniaka w pupe i teraz jest szczęśliwa. Nie zaszkodzi spróbować :)