Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania12345677

Wesele

Polecane posty

Gość Ania12345677

Hej wszystkim. niedługo idę na wesele brata i nie mam pojęcia jaką sukienke mam kupić, jaka długość jest najlepsza jeśli moje uda nie sa zbyt szczupłe. macie może jakieś zdjęcia? może ktoś coś poradzi:) bo nawet nie wiem czego szukać

Gość nitka--22
a jaką masz figurę?? jeśli nie jesteś zadowolona z ud to raczej do kolana albo odrobinę za, z resztą wszystko zalezy od figury, wzrostu i w czym dobrze sie czujesz

Gość Ania12345677
mam 175. chciałabym jakąś luźną sukienkę, zebym ne musiala siedziec z wciągnietym brzuchem :D

Gość nitka--22
no ale jeszcze figura wiesz: klepsydra, gruszka czy jabłko to ważne przy doborze fasonu. tRzeba tak dobrać krój sukienki, żeby podkreślał zalety i ukrywał wady.

Gość Ania12345677
klepsydra

Gość nitka--22
no to super bo w prawie każdym fasonie bedzie ci ładnie, aczkolwiek nie polecałabym sukienek bez ramiaczek, bo bardzo poszerzaja ramiona i praktycznie tylko gruszki i osoby z raczej małym biustem wygladaja w nich korzystnie. najfajniej wyglądaja tu sukienki na ramiączkach odcinane pod biustem. żeby zatuszować uda z których jesteś niezadowolona wybierz sukienke rozszerzajaca sie ku dołowi, to także załatwi sprawe ewentualnego brzuszka;)