Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna_książka_ang

Czy są tu jacyś licealiści lub gimnazjaliści?

Polecane posty

Gość fajna_książka_ang

Interesuje mnie jakie macie lub mieliście podręczniki do angielskiego w gimnazjum. Jesli macie czas, napiszcie też czy waszym zdaniem są/były OK. Muszę znaleźć jakiś fajny podręcznik dla grupki 13-15 latków, a kompletnie się nie orientuję co jest teraz najpopularniejsze w szkołach. Dzięki za pomoc każdemu, kto się odezwie!

Gość tu som same gimnazjalisty

Gość 15
ja mam new adventures

Gość fajna_książka_ang
Dziękuję za tytuły i czekam na więcej. kochani, wiem że tam jesteście :) Bardzo liczę na waszą pomoc.

Gość pytanie retoryczne
książek z gimnazjum nie pamiętam, chyba nie mieliśmy żadnych w ogóle, bo szczerze mówiąc poziom ang. w moim gimnazjum to śmiech na sali :o w liceum przez dwa pierwsze lata matura succes longmana, w trzeciej oxford excellence for matura. i w sumie dzięki tym trzem książkom poziom mojego angielskiego skoczył tak, że już spokojnie dogaduję się z anglikami.

Gość rehwhh
click on :)

Gość Angol
Świetną ksiązką jest face2face na tych ksiażkach uczą w empiku i mojim zdaniem są najlepsze

Gość fajna_książka_ang
Dzięki, dzięki, proszę o więcej :) Pytanie retoryczne - powiedz coś więcej na temat tego poziomu bo teraz ciekawa jestem :D

Gość jesiotr nie chroniony wcale
kto zalozy topik o zerowkowiczach, zostanie gwiazda Kafe, powaga:classic_cool:

Gość fajna_książka_ang
Podnoszę. Może ktoś jeszcze?

a ja miałam Boomerang, ale nie było w nim nic wspaniałego-zwyczajny podręcznik:)

Hej Ja Ci mogę podpowiedzieć z punktu widzenie nauczyciela, chcesz?

Gość pytanie retoryczne
"Pytanie retoryczne - powiedz coś więcej na temat tego poziomu bo teraz ciekawa jestem" poziomu w moim gimnazjum? tu nie ma o czym mówić, bo go nie było w ogóle :D gimnazjum, a my się uczyliśmy słówek jak w przedszkolu: kot, samochód, dom, mama, tata, babcia. bez komentarza, że już nie wspomnę o nauce czasów - sama regułka, zero praktyki, zero zdań, zero zadań, przykładów, czegokolwiek. komuś tu się chyba szkoła pomyliła :D

Gość pytanie retoryczne
no chyba, że chodziło o skok poziomu angielskiego, to ujmę to tak - szczególnie książka "oxford..." strasznie mi pomogła w słownictwie, bo ogólnie miliony słówek jest z tyłu rozpisanych na dwóch poziomach, więc dla każdego coś miłego. książki longmana to głównie gramatyka. także podział sprawiedliwy.