Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BETA- KAROTEN

BETA KAROTEN--JAKI PREPARAT NAJLEPSZY??

Polecane posty

Gość BETA- KAROTEN

Tyle tego jest na rynku,oczywiście każdy zachwal swój produkt.Mam bladą cerę i chciałabym uzyskać jakiś efekt poprawy kolorytu a nie tylko wyłykać 60 tabletek.Co wybrać??

Gość ja biore juz 2 opakowanie
firmy Royal Plus, efektow chyba nie ma, nie wiem ;) ale po 30 tabletkach raczej cudu nie bedzie:)

Gość BETA- KAROTEN
No właśnie. Obawiam się,że kupię coś co nic nie da :(

Gość KisiaW4488
Korzystaliscie z leku o nazwie Royal Plus Karoten E? Bo wyszukiwalam komentarzy na temat tego preparatu i nic nie moge znalezc. Moze mozecie cos napisac mi o tym produkcie? Warto go kupowac, znacie jakies zamienniki? Tutaj jest troche danych o Royal Plus Karoten E: http://www.listalekow.pl/royal-plus-karoten-e/ - myslicie, ze mozna sie tym sugerowac? Nie chcialabym sie rozczarowac i wydac bezsensownie czesc swojej wyplaty, dlatego mam nadzieje, ze cos mi doradzicie. Dzieki za wszelkie porady.

Gość gość
dla mnie najlepsza belissa sun - największa dawka - sprawdzona co roku przed i na wakacjach, a jeżdżę kilka razy w roku - piękna opalenizna i zero oparzeń

Gość gość
Ja przez rok bralam największą dawkę na rynku i nic mi nie pomogło nadal byłam blada.

Gość gość
tabletki z beta karotenem to idiotyzm kup sok marchwiowy w litrowym kartoniku i pij szklankę dziennie efekt po 20 dniach przetestowane wielokrotnie zawsze przedłużam w ten sposób opaleniznę rodzaj soku nieistotny, możesz wyciskać sama lub kupować Kubusia, Hortex lub inne po tych 20 dniach zrób przerwę i pij jakiś sok z wit C np. pomarańczowy zbyt długie picie soku sprawia że barwnik nadmiernie gromadzi się w skórze i jest ona zbyt żółtawa, witamina C zniweluje ten efekt

Gość gość
Idiotyzmy to ty wypisujesz 12.09.13 gość Nie każdy chce spożywać dodatkowe kalorie pijąc sok z marchwi, w dodatku w takich dużych ilościach, można się rozchorować. Bardzo dobrze jest brac belissę sun na 1-2 tygodnie przed opalaniem oraz podczas opalania.