Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fikuuu

OKIEM MĘŻCZYZN

Polecane posty

Gość Fikuuu

mężczyźni podświadomie wybierają bowiem kobiety które mają większe wcięcie w talii.Kobiety o figurze zaokrąglonej, typowej klepsydrze (gdzie współczynnik obwodu bioder do talii wynosi 0.7 - czyli talia stanowi 70% obwodu bioder - taki współczynnik miała Marlin Monroe) koreluje z większym stężeniem estrogenu, czyli z większą płodnością. Wyższy jest też u nich poziom estriadolu.Z kolei kobiety o sylwetce typowo męskiej, mają wyższe poziomy androgenów, hormonów odpowiedzialnych za siłę, wytrzymałość i nastawienie rywalizacyjne. Stosunek obwodu bioder do talii wynosi zaś u nich 80% - czyli ich sylwetka jest bardziej męska.

Gość no i gittt
ja tam nie mam wciecia w talii,a na brak powodzenia nie narzekam :D

Gość ADAM28
ALEŚ AMERYKE ODKRYŁ, PRZECIEZ TO NORMALKA ŻE FACECI LECA NA OSY

Gość Sabiiiinna
ej ja też t zauważyłam, mam koleżankę o budowie typowej dla kobiety czyli bardzo drobne ramiona i plecki, wąska bardzo talia, okrągłe biodra i szczupłe nogi, i ona zawsze miała większe powodzenie niż my, później druga znajoma też tak samo, kurcze coś w tym musi być.

Gość klepsydrątko
proste jak budowa cepu, jak postawić kilka dziewczyn o różnej sylwetce, facet wybierze ta najbardziej zbliżoną do ideału czyli tak jak wyżej napisane, o wąskiej talii i kobiecej sylwetce.

Gość ..... popieram
załóżmy że idą dwie laski, za która obejrzy się facet? za tą która ma wąska talie i okrągły tyłeczek czy za ta która ma wielkie bary i brzuch odstający?