Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looora23

ciekawa rzecz uslyszalam wczoraj w radio. to wszystko wyjasnia

Polecane posty

sprawdzono ze... osoby samotne ktorym brak hormonu milosci i czuja sie samotne potrzebuja slodyczy ktore wytwarzaja hormony szczescia. DLATEGO WDuPIAM JAK POTLUCZONA CIASTA I CUKiERKi. mam tego dosc:( siedze w domu w taka piekna pogode niedzialna... siedze sama w domu, nie mam nikogo. kur**** mnie bierze... jestem taka zla ze lepiej nie mowic, smutna, rogoryczona i samotna

Gość on cie nigdy nie opuści hahaha
To może gdzieś wyskoczymy dziewczyny

podle sie czuje piszac do kolezanek czy ida na spacer do parku.. wszystkie odpisaly ze z facetem gdzies.,. czuje że mi współczuja... :/

Gość on cie nigdy nie opuści hahaha
ja bym cie zabrał na spacer do parku

Looora idz sama na spacer, albo z psem jeśli masz czworonoga, ciesz się piękną niedzielą, weź sobie mp3 z ulubioną muzyką albo posłuchaj ptaków, uśmiechnij się sama do siebie, poczuj promyki słonka na policzkach- nie zadręczaj się samotnością tylko ciesz się pięknym popołudniem którego zadna zrzęda Ci nie zepsuje w wydaniu męskim czy damskim :) A może poznasz kogoś miłego na spacerze...? To Twoje życie, zamiast się zasmucać, warto zawalczyć o udany dzień dla siebie i się postarać żeby było piękne 🌻

Jakbyś była z mojego miasta to bym Cię chętnie gdzieś wyciągnęła :) Bo to co piszesz przypomina mi czasy kiedy z powodu podobnych uczuć i myśli miałam doła i myślałam że będzie tak już zawsze... a wcale nie musi być :) Uszy do góry Kwiatku 🌻

Z Bydgoszczy - czy to daleko od Ciebie ? Nie wiem czy długo, chyba dopóki nie uświadomiłam sobie że wbrew pozorom mogę liczyć tylko na siebie, to moje życie i szkoda je spierdzilelić i tracić na smuty, chociaż ( może lepiej napisać "przez to że") wiele osób i sytuacji mnie zawiodło. Wiem ze czasem to wraca i nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem co znaczy czuc sie czasem tak strasznie sama, pomimo tego że ktoś z pozoru bliski jest obok ale tak chłodny i obojętny, co znaczy marzyc zeby sie wtulić w kogoś bliskiego jak dziecko i poczuć bezpiecznie chociaż na chwile. Ale nie można sie zamykać w sobie i zabijać własną samoocenę i wiare w swiat i ludzi w czterech scianach, w swoim smutku i samotności i rezygnować z siebie, z marzeń. Zobaczysz że jak sie przełamiesz, wyjdziesz do ludzi, nauczysz sie spontanicznie odnajdywać szczescie i piekno w drobiazgach to znajdziesz coś co sprawia Ci radośc, znajdziesz jakąś swoją pasję, zainwestujesz "w siebie" i to sie zwroci z nawiązką :)