Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łałałała...

GorzejByćNieMoże...

Polecane posty

Gość łałałała...

Co mam zrobić? Od roku (?) depiluję wąsik (u mnie to jest wąs...) W zimie nie było problemu, bo pod słońce nie widać..a teraz... ciągle słyszę, że od tego będą ciemniejsze i grubsze i będzie ich więcej... Tylko ja zaczęła je depilować z tego powodu niby nie są gęste ale jet ich duuuuuużo !!! I są czarne zawsze takie były. Boję się mieć ich więcej i w ogóle ... Tylko,że one strasznie mnie wkurzają ... CO JA MAM ZROBIĆ?! Dodam,że mam 15 lat ...

Gość łałałała...
ponawiam ;p

Gość katataiia
depilujesz w jaki sposob? bo chyba nie golisz prawda? polecam wosk u kosmetyczki lub w domu, na pewno nie wzmocni wloskow, moze je jedynie oslabic a no i moze to byz przyczyna zaburzen hormonalnych

Gość łałałała...
Wosk w domu ... Nie przejachałam sobie ... To chyba geny moja mam też ma... tylko co ja mam zrobić ? Po depilcji boli i mam takie czerwone przez tydzień... ;[... są jakieśrozjaśniacze ..(od razu mówię,że nie sally hansen. nie stać mnie ...) Mam jeszcze na brzuchu i plecach przy pupie..ale moja kuzynka tez tak ma..i moje koleżanki ... tylko te wąsy...gdyby yły takie normalne to ok.. ale to co j tam mam to ;

Gość katataiia
to moze sprobuj pensetka wyrywac? no i moze zle wosk wykonujesz? przed nalozeniem wosku posmaruj miejsce talkiem, naciagnij skore, naloz wosk zgodnie z kierunkiem wzrostu wlosa, no i przy nadal naciagnietej skorze zdecydowanym ruchem oderwij wosk w przeciwnym kierunku

Gość łałałała...
tak wiem... to nie o to chodzi... ja się boję,że będzie icch więcej ... będą ciemniejsze i grubsze ;

Gość łałałała...
Może tak być ? Są jakieś tańsze rozjaśniacze ?

Gość łałałała...
?

Gość defefergbnvhvj
Moja ciotka jest blondynka a wydziera plastrem z woskiem taki maly pasek pod nosem bo miala ich duzo strasznie. Raz w miesiacu starczy. Ja niewiem jak to jest z tym na twarzy, ale ja jak wydarlam raz na udach to potemjuz ich mialam jak mniej, choc moze mi sie tylko wydawalo bo byly o wiele ciensze i jasniejsze.

Gość gfjnubrgfubfdubh
Rób depilacje woskami u kosmetyczki lub w domu i nie narzekaj dziecko, bo saluudzie co maja gorsze problemy, rak nie maja a ty narzekasz na cos na co sa sposoby. Nienormalna nastolatka.

Gość łałałała...
ale ja mam ręcę ;/ ... i wszystko nawet wąsy..ie chcę potem żałować ...

Gość wasika depiluj penseta
jak bedziesz wyrywac z cebulkami to wloski beda jasniejsze i ciensze a po dluzszym czasine bedzie ich mniej, reszte ciala depiluj depilatorem, najlepszy jest z rowenty ale troche drogi.

Gość mam dla Was informację
przestańcie w końcu w ierzyć w ten zabobon, ze od golenia rośnie więcej włosów a od przycinania włosy robią sie mocniejsze to nie ma żadnego medycznego uzasadnienia ludize mają włosy na całym ciele, mniej więcje tyle samo przez cąłe życie, zminia sie tylko ich kolor, ale nie przez zabiegi kosmetyczno- higieniczne tylko przez miany hotrmonalne, głównie związane ze starzeniem Popatrzcie na starszych ludzi - mają długie brwi, włosy w nosie i uszach, taka nasza natura bez wypiękniania fotoszopem :)