Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetLady

Kto szuka drugiej połówki? D

Polecane posty

Gość szukam nie nie szukam
czekam az sie jednoczesnie odnajdziemy. tylko, ze mam 24lata, wiec moze sie juz nie doczekam:o cóż...

Gość Sweet_me_84
Tez mam 24 lata, a to nie pomaga pozytywnemu mysleniu:/

Gość Beeeeeeeta
Ja nie szukam, czekam aż sam się zjawi ;) Nie powiem jakieś tam branie mam, ale hmmm niedopowiedni ludzie się "za mnie biorą" Chyba zbyt wybredna jestem, a na dodatek lubie starszych facetów. Sama mam 21 a kręca mam panowie w wieku 26-32 lata ;P Ah...

Gość nie mialaym sie czego wstydzic
rany, dziewczyny, 24 lata to malutko, tez tyle mam, czym wy sie w ogole przejmujecie?

Gość facet7
ja juz znalazalem ale okazala sie dziurawa, teraz nastepne 20 lat szukania?

A najgorsze to że w pobliżu nikogo dla nas co nie? Znajomych pełno ale jeśli chodzi o miłość to albo zajęci, albo nie dla nas ;/

Gość Sweet_me_84
No to mnie pocieszylyscie, ale dodam ze 24 lata i nie za dobra statystyka jesli chodzi o jakiekolwiek kontakty damsko - meskie:/ jak tak dalej pojdzie to ...

Gość Beeeeeeeta
Jarrrrku ty chyba próchn iejącej kło0dy nie widziałes! :P

Gość Sweet_me_84
Sweet Lady dokladnie, dookola zadnego ciekawego okazu:/ Mixed Berry ale z drugiej strony byly chyba tez jakies plusy tego 3 letniego zwiazku czy zadnych?

Gość Beeeeeeeta
Teraz mi się coś przypomniało WIEK KOBIET: 20-30LAT Kobieta jast jak AFRYKA- gorąca i wilgotna! Więc Drogi Jarku nie gadaj mi tu o jakimś próchnie !

Jareczku, zaloguj sie na Juliusza, to bedziesz choć odrobine bardziej miły :classic_cool::D ja koncze pewien etap zycia, tzn. studia, wiec bilans zyciowy nie wychodzi ciekawie 😭 nie powiem... jest ktoś, na widok kogo serce mi bije szybciej:D ale ja wiem, ze nic z tego nie bedzie, bo to po prostu jest niemozliwe.

Denerwuje mnito ze faceci kierują sie tylko wyglądem a charakter jest dla nich mniej ważny ;/ wolą piękne i głupie niż zwyczajne i fajne ;/

ja jedynie moge stwierdzic, ze naprawde niewieli wiąze sie z kobietą mysląca, bo taka co za duzo mysli, to i duzo problemow stwarza:o a nie daj Boze taka jest jescze bystra i przebiegła, to juz katastrofa:o

Gość nie mialaym sie czego wstydzic
"Denerwuje mnito ze faceci kierują sie tylko wyglądem a charakter jest dla nich mniej ważny ;/ wolą piękne i głupie niż zwyczajne i fajne ;/" glupoty gadasz :o

Gość Sweet_me_84
Ja zas mam inne doswiadczenia, w moim przekonaniu wybieraja te przecietne, a boja sie tych atrakcyjniejszych:/

Gość vxr
Bo te atrakcyjne to pewnie jakies niedostepne damulki. Ja wole zwykle, fajne dziewczyny.