Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shinee

Francuzki najzgrabniejszymi kobietami w Europie!?

Polecane posty

Gość shinee

Francuski Narodowy Instytut Badań Demograficznych przeprowadził badania w 15 krajach Unii Europejskiej, szukając najzgrabniejszego rejonu Europy. Niestety, nie wzięto pod uwagę Polek. Najzgrabniejsze w Europie są Francuzki - ich przeciętne BMI wynosi 23,2 - za nimi Włoszki i Austriaczki. Trzecie miejsce zajęły Dunki, Niemki oraz Luksemburki (BMI 24). Na ostatnim, piętnastym miejscu uplasowały się Brytyjki (BMI 26,2) - mają gorszy wynik od Brytyjczyków. Będąc zarówno we Francji jak i we Włoszech nie wiem jakim cudem tamtejsze kobiety wygrały. Większość z nich to niestety grube kobiety paradujące w krótkich spódnicach czy spodenkach ze strasznym cellulitem.

Gość rtyty
tak im sie tylko wydaje... wszystko przez te ich swiatowej slawy ciuchy :O to zludzenie optyczne :D ale tumanom nie przegadasz

Gość nitka--22
nie byłam ani we francji ani we włoszek. Ale widziałam kilka odcinków serialu saint tropez i wynikałoby z niego ze promowana jest tam figura koszmarnie anorektyczna. Więc jak sie doda te grube do tych skrajnie wychudzonych to średnia pewnie wyjdzie świetna;p

Gość frelka18
Francuzki sa bardzo szczuple, fakt, ale za to zazwyczaj plaski, bez ladnych ksztaltow. Nie wiem za to jakim cudem Wloszki uplasowaly sie na drugim miejscu:D

Gość frelka18
*plaskie Nie patrz na seriale, bo w amerykanskich filmach wystepuja same atrakcyjne babki, a przecietna Amerykanka straszny wygladem...

Gość frelka18
*straszy, cos mi sie jezyk dzisiaj placze;)

Gość nie wiem jak Francuzki
ale nie zgodze , sie , że Wloszki sa grube. Przynajmniej nie Rzymianki . Uważam , że maja styl , klasę . Byłam troche we Włoszech i wiem co mowię .

Gość shinee
Bo w Rzymie same przejezdne są. Większość Włoszek niestety nie ma ładnej figury.

Gość frelka18
nie wiem jak Francuzki, w stolicach miast zazwyczaj jest najwiecej zadbanych kobiet, ktore do tego sa aktywne zawodowo, wiec musza jakos wygladac, dlatego nie ma co oceniac calego kraju po stolicy.

Gość nie wiem jak Francuzki
przejezdne skąd , Włoszki wyrózniaja sie uroda raczej trudno je pomyłić z przejezdnymi . Natomiast poludnie Włoch to juz inna bajka .

Włoszki, a przynajmniej te młode są ładne i zadbane. Ale tak jak ktoś już tutaj wspomniał szybko i brzydko się starzeją. I prawdą jest też taka, że w stolicy inaczej kobiety wyglądają (tzn. są zadbane, gustownie, modnie ubrane, szczupłe) ale wystarczy pojechać na południe lub mniejszych miast gdzie sytuacja się już trochę inaczej wygląda. Co do Francuzek to nie wiem, nie byłam, nie widziałam więc trudno mi ocenić.