Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petraa

zaczynam odchudzanie!!!

Polecane posty

jestem juz tak zdeterminowana, że nie ma zmiłuj. Od jutra zaczynam dietę 10 dniową.Moze ktoś się do mnie dołączy. byłoby super.Zapraszam.Razem łatwiej wytrwać w biedzie

wobec tego sama się będę odchudzać skoro nikt do mnie nie chce dołączyć to trudno

teraz pójde troche poćwiczyć. może jak wrócę to ktoś już ze mną bedzie

OOOOOO witam cię serdecznie. Mam 168 cm wzrostu i warzę 75 kg.Chciałabym schudnąć 15 kg

witam moge sie dowas przylaczyc ale ja startuje z 100 kg.Tak wiec widzicie mam z czego schudnac.

ja mam 165 cm wzrostu i waże jakieś 58 kilo, jutro się dokładnie zważe I chcę schudnąć jakieś 8 kilo.

Może pomyślimy wspólnie o jakiejś diecie.Czy zostajemy przy 10 dniowej?

Gość goska45
witam ja z wami chce sie odchudzac!!ale juz tak napawde a nie , podjadanie cos slodkiego itd.... ja waze 70kg i mam 168 wzrostu chce chociaz 10kg schudnac! to jaki mamy pomysl??

ja chyba na żadne konkretne diety się nei nadaję. Wolę ograniczyć jedzenie i ćwiczyć przynajmniej godzinkę dziennie. A Wy o czym myślicie? Nie wiem na czym polega dieta 10-dniowa

No własnie jaki mamy pomysł.Ja jestem beznadziejna, poćwiczyłam 5 min i juz nie mam siły.

he he po 5 min? eee tam nie masz siły, nie chce Ci się. Ja zaczynam na ostro od jutra, dziś jeszcze nie ćwiczę i właśnie spożywam ostatni posiłek-płatki fitella z mlekiem 0,5% tłuszczu.

Gość zapraszam do nas
dziewczyny zapraszmay na swoj topic: schudnac 40kg....... mamy u siebie doswiadczone dziewczyny w kwestii odchudzania, na peweno z nami uda sie wam:)) zapraszamy:))

Witam wszystkich.To co.....startujemy.Ja narazie kawkę piję i mam zamiar pić dziś tylko kefir i inne płyny.Zaczynam od wagi 75.

Gość Depem
Ja takze chce ! ;[ Ale z moimi problemami o ktorych pisze w swoim poscie na pewno nie dam rady ;( jestem załamana....

Nie przejmuj się Depem ja tez jestem beznadziejna.Już zaczynałam setki razy, ale w konsekwencji waże coraz więcej:(

Gość Depem
Ale ja nie mówie o beznadziejnosci. Tylko o moich problemach zdrowotnych. Kiedys schudlam 20 kg, wiec taka beznadziejna nie jestem AZ :)

Masz rację sory.Ja chciałam napisać o swojej beznadziejności.Niepotrzebnie napisałam "też" myślę ,że mi wybaczysz:)

na czym polega dziesięciodniowa? nadaje się dla wegetarian? ja w ciągu 2 ostatnich miesięcy przytyłam jakieś 5kg, mimo fitnessu 3razy w tygodniu. Podejrzewam,że to przez leki. Przydalo by się trochę schudnąć. Tylko nie mam na to idei :(

1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nawet nie taka zla ta 10 dniowa, ale ja i tak wolę moje ograniczenie jedzenia plus sport. Troche za monotonnie.

Gość marylka.
czesc , a powiedzcie mi ile mozna schudnac przez te 10 dni , ja dzisiaj zaczełam diete proteinową jest fajna i sprawdzona