Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyty

czy faceci chcieliby byc z kobieta która....

Polecane posty

Gość zima dobra rada
chłopy, a wiecie co to jest ironia losu? znam paru facetów, co tak sie zarzekalo, ze wlasne dziecko to podstawa, bo to geny i sratatata, a pozniej kobieta nie moze zajsc w ciaze i po badaniach okazuje sie, ze facet jest bezplodny. Ci co krzyczą najglosniej, czesto pozniej musza zuplenie inaczej śpewać... za długo laptopa na jajach trzymacie:P:D

19:42 [zgłoś do usunięcia] herbatniczek18 jestem zdecydowanie przeciw aborcji, jak już się nie pomyślało to trzeba ponieść konsekwencje. To nie jest wina dziecka ze się nie zabezpieczyłaś tylko twoja więc cierp. I staraj sie by dziecku było jak najlepiej a nie każesz je śmiercią za twój błąd. ty oczywiscie z seksem poczekasz az do slubu;) i nie bedziesz uprawiac seksu az nie bedziesz miala cudownego domu i kupy kasy na koncie inaczej popedu seksualengo nie odczuwasz;>?

To sa różne sytuacje. Wiadomo, że kazdy zakłada, ze jest płodny(chyba że sa jakies przesłanki). :) Ja jezeli jestem płody nie widzę powodu dla którego miałbym brac czyjeś dziecko. :)

oczywiście że nie, seks owszem tyle że zawsze trzeba pamiętać o zabezpieczeniu a jak już wpadnę to urodzę i wychowam dziecko jak najlepiej będę umiała z mężem czy bez

łatwo mowic nie bedac w takiej sytuacji....zadna metoda antykoncepcji nie daje 100% gwarancji...znam kobiete po 30 roku zycia ktora zaszla w ciaze podczas okresu biorac zasttrzyki hormonalne....i co? jezeli ktos nie planuje dzieci, nie ma absolutnie warunkow i biorac pod uwage ze antykoncepcja zawodzi to co wtedy? zero seksu? naprawde nie wszystko jest zawsze czarne albio biale...a herbatniczek takie uogolnianie jak twoje jets poprostu zalosne...podejzewam ze nigdy w ciazy nie bylas...i nie jestes wiec nie wiesz co tak naprawde zrobisz jak zostaniesz sama z brzuchem i bez srodkow do zycia

No nic dziwnego że nie byłam skoro mam 18 lat! Nie wiem jak to będzie pójdę do domu samotnej matki, coś wymyśle każde rozwiązanie jest lepsze niż aborcja. A teraz to ty nie myślisz bo aborcja też kosztuje a skoro zostanę bez środków do życia to tak czy siak urodzę bo nie będzie mnie na nią stać. Jak można zabić własne dziecko? I to za co, za to że wpadłam, przez mój błąd?

Gość ja mam 25 lat......
i póki co nie chcę mieć dzieci i jakoś nie widze się w roli matki w przyszłości.. no może za 10 lat do tego dojrzeję. Mój facet też mówi, ze dzieci go wku..rwi..ają a ma z takim jedym do czynienia, bo to jego chrześniak. Czasem go jakoś połaskocze i uśmiechnie się, ale generalnie to mówi, ze nie wytrzymał by z takim nawet jeden dzień. Także póki co mamy podobne zdania :P Znam jedną parę kilkuletnie małżeństwo. Oboje są po 30. i nie mają dzieci. Nie wiem co tak naprawdę myśli on, ale ona nie chce mieć dzieci i argumentuje to tym, ze jej nie stać (choć ich sytuacja finansowa wcale zła nie jest, bo jeżdza z 2 razy w roku na zagraniczne wycieczki). Szczerze to sama jestem ciekawa jak to u nich będzie z tym dzieckiem i czy kiedyś zdecydują się na nie.

Gość jak kobieta jest brzydka
bezpłodna itd, to nie ma szans na związek. A facet brzydki, alkoholik, bezpłodny itd. to jeszcze znajdzie najlepszą laskę w okolicy. To jest właśnie rzeczywistość leszczyki. Jak Was laska zdradziła, to znaczy, że z Was dupy nie faceci.

a ja mam 22 lata i dwu letnie dziecko i ciesze sie bo pewnie gdbymy nie wpadla ciezko mi bylo by sie zdecydowac.Nie powiem ,ze jest lekko zoragnizowac czas i trzeba wielu wyrzeczeń ,ale jak chcemy gdzies jechac to podrzucamy babci na kilka godzin i nie jest to tak ,ze jestesmy zamknieci w klatce bez wyjscia. Im mala starsza tym pocieszniejsza ,najgorzej przetrwac ten pierwszy rok a potem juz poleci. Ja studiuje jeszcze do tego zaocznie teraz zbliza sie sesja wiec moj przyszly maz zostaje z maal a ja jade do matki sie uczyc ,zeby miec spokoj -ale jak sie chce to wszystko sie moze.moja kuzynka jest w moim wieku tez juz planuje dziecko ,niedawno wyszla za mąz -szczerze powiedziawszy pamietam jak sie ze mnie smiala ,ze tak szybko wpadlam a teraz to ja -jestem ta wygrana -bo moje dziecko bedzie juz mialo przynamiej 3 jak nie wiecej latek jak ona urodzi ...:),stwierdzam ze nudno by bylo nie miec dziecka zawsze wesolo jest domu :).Majac dziecko nie musimy odrazu przekreslac sowjego zycia ,my np .teraz 3 lipca chcemy rezerwowac wycieczke do Egiptu ,rok temu te bylismy ..bez dziecka of ocurse ...fajnie jest!

Gość gienowefa
powiem Wam, ze ja mialam straszny poród, poprostu makabryczny i nigdy go nie zapomne ale jak pomysle o tym dzieciatku ktoremu dalam zycie to ogromnie sie ciesze i pwoeim , ze bylo warto cierpiec w Bolach ponad dobe. Mysle tez ze zdecyduje sie na kolejne ........:D

Gość gienowefa
pain au chocolat ---------------------kochanie ja bylam w takiej wlasnie sytuacji.....zostalam sama w ciazy, bez perspektyw.......nie usunelam bo jak mozna to zrobic wlasnemu dziecku.......daje rade i mysle, ze nadal bede dawala, a facet do niczego mi nie ejst potrzebny...no mzoe tylko do dupcenia:)

Gość bvnvbn
genowefa to jak zostalas sama to jak sie teraz zaplodnisz skoro chcesz nastepne

Gość ijoutjkut
Bumbul jesteś śmieciem!!!!!!!!!!!!!!

Gość fsfsffg
bombul wez sie schow bo zal cie czytac..............................

Gość z rodzinka sie dobrze tylko
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość upupupppppp