Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

Czarnobyl - zdjęcia

Polecane posty

Skarbie, takie (i lepsze) zdjęcia pokazywane są na pierwszym roku na zagrożeniach cywilizacyjnych ;)

Gość a ja bym tak chciał
mieszkać w Czarnobylu Zdroju ;)

Gość czarny kotekPP
interesuje sie wybuchem elektrowni w Czarnobylu, tez uwazam ze zdjecia są wstrząsające, mimo to chciałabym sie tam wybrać...

lilitka ja studiuje przedmiot, na ktorym nie ma zagrozen cywilizacyjnych ;) tez chciałabym się kiedyś tam wybrac, interesuje mnie historia tego wybuchu...

Gość czarny kotekPP
czarna_dziura polecam film "walka o czarnobyl", a tak na szybko to wiele tego jest na youtube,wystarczy wpisać "czarnobyl":)

czarny kotek dzieki, zaraz sobie cos poszukam... jestem z rocznika tego wybuchu i czesto sie smieja ze mnie ze jestem dziecko Czarnobyla, ale jak czytam o tym wszystkim to do smiechu mi nie jest...

Gość czarny kotekPP
czarna_dziura ja też jestem z tego rocznika, najgorsze jest to że nikt nie zdawał sobie sprawy jakie to było niebespieczne... zresztą do tej pory jest... sarkofag, który zbudowali żeby zakryć reaktor, miał służyć ok.20 lat, mieli go unowocześniać, ale nic z tym do tej pory nie robią... przerażające ale prawdziwe...

Gość kiedys pokazywali film o tym
dokumentalny, o wszystkich wydarzeniach - na goraco i o ewakuacji... nie moglam ogladac, wylaczylam w momencie, kiedy ludzie wpychali sie do podstawionych autobusow, dzieci plakaly, wszyscy byli w panice i strasznych nerwach, a na zewnatrz zostawaly psy i koty ... ktore sie nie gryzly miedzy soba ... czekaly na zawolania ... wylaczylam

Gość kiedys pokazywali film o tym
wybacz im, to trudno sobie wyobrazic, nawet osobom empatycznym

Gość kur
obejrzyjcie sobie to pierwszy filmik jest o czarnobylu ja byłam w stanie obejżeć pół tego filmiku

Gość czarny kotekPP
upup