Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adrianna_

pamiętnik odchudzania... coraz bliżej lata

Polecane posty

witam :) jestem dziś 11 dzień na diecie niskokalorycznej ;) Będę spisywać sobie tutaj moje poczynania, chcę żeby to dalej mnie motywowało :) Jak ktoś chce się przyłączyć oczywiście zapraszam serdecznie!

Gość sylwiasisa
witam Ciebie Adrianna,tak jak Ty chce schudnac,lato juz niedlugo,nienapisalas ile warzysz,ja przy wzroscie 160cm. waze 78kg. przytylam po dzieciach,wczesniej wazylam 54 kg.pragne wrocic do tej wagi,odezwij sie,damy rade

Sylwasia witam :) mam 175/176 cm wzrostu i jakieś 78-80 kg :( jaką dietę masz zamiar przeprowadzic? dziś zjadłam już: śniadanie: *150ml mleka 0,5% *20g płaktów śniadaniowych ktoś jeszcze się przyłączy?

:) Depem, naprawdę nie wiem co ci poradzić ile ważysz i masz wzrostu? plan diety na dziś: śniadanie: *150ml mleka 0,5% *20g płatków śniadaniowych ll śniadanie: *kromka chleba niskokal. 50g * plaster serka topionego light obiad: *300g kalafioru gotowanego z wody *z 6 truskawek podwieczorek: *zupka GK i to by było na tyle dziś, śniadanie i ll już zjedzone ;]

aha, zważyć się mam zamiar 23 maja ;) wtedy naprawdę sprawdzę jak mi idzie, w sumie kiedyś chciałam ważyć się co 3 dzień i jak nie zobaczyłam mniejszej wagi niepotrzebnie się dołowałam. Dlatego też teraz dam sobie tyle czasu! Jestem ćwiczeniowym leniem, ale żeby się zmusić wybieram przyjemny sport czyli rower :D Staram się przejżdzać dziennie około 8-11km, z wyjątkiem niedzieli, no i codziennie wieczorem smaruję się kremami ujędrniającymi czy antycellulitowymi. Na dworze jeste coraz cieplej, chcę niedługo założyć moje ulubione szorty i dopasowany top, wskoczyć w bikini i opalać się bez skrępowania ;) Jeszcze kawał drogi przede mną ale, jestem zdeterminowana! ;] ups, rozpisałam się :D

Gość sylwiasisa
witam wszystkich no to 1wszy dzien diety-hura.dzis zaczelam diete agrafki tz.niby 15 kg. w ciagu miesiaca,zobaczymy.o 10 tej pomidor,1 serek tpoiony,czarna kawa,bez cukru,zaraz jem jajko i pomidor,matko jak ja bede pieknie wygladac,a jak wy sie trzymacie...

ja bardzo dobrze :) tak mało będziesz przez miesiąć jeść? nie wiem, czy dasz radę, może spróbuj czegoś innego

Gość sylwiasisa
znow ja,zaraz obiadek czyli pieczona piers z kurczaka,duzo warzyw,a o 18stej serek wiejski,nie jest tak zle myslalam ze bedzie gorzej,no ale jeszcze caly wieczor przedemna,odezwe sie

twarożkowa :) no jasne zapraszamy ja właśnie wróciłam z zakupów kupiłam conieco do dietowania ;] jak tam u Was co ile się będziecie ważyć?

Ja tez sie dolacze:) od dzisiaj zaczelam. Wlasnie popijam zielona herbatke i tez bylam na zakupach kupilam sobie jogurt pitny na jutrzejszy dzien jako dwie przekaski oraz wafle ryzowe jak mnie wezmie glod. A Wy macie jakies konkretne diety? Bo ja mz i wiecej ruchu

złośnica 89 witamy no i napisz ile kg i cm wzrostu, jaka dieta :) ja jestem poprostu na diecie niskokalorycznej, sama ustanawiam sobie posiłki, tak według mnie jest najlepiej ;D Jak tam u reszty?

:) witam, witam ;) o ile mam kogo, bo chyb wszystkie dziewzyny ktore tu były, założyły swoje tematy; no ale, trudno i powodzenia! dziś na śniadanko zjadłam to samo o wczoraj :) na 2 śniadanie zjem chyba batonika fitness, wiem że to nie najepsz pomysł ale, ma tylko 82 kcal w całości :) nie będzie mnie w domu i to chyba pyszne wyjście ;]

jest dopiero 14.21 a jak już przesadziłam z jedzeniem ;( głównie z warzywami ale, zawsze na dziś starczy i na jutro zapisuję sobie dokładne menu ;] i tak się uda!!

Gość sylwiasisa
Witam wszystkich,jak narazie to dobrze mi idzie ,wczoraj na wieczor zjadlam dodatkowo platki na mleku,dzis na sniadanko serek topiony,3 wasy,pomidor,na drugie sniadanko byl serek wiejski a na obiadek bedzie salatka z kurczaka,mam czasami ochotke na cos slodkiego ale wtedy zuje gume,powodzenia

sylwassia no to nieźle Ci idzie! ;] ja już napisałam sobie na jutro jadłospis i będę trzymać się określonych godzin posiłków, pić dużooo wody i zero podjadania! napewno się uda!!!

witam, witam ;) zjadłam już: śniadanie: *twarożek z kefirem i szczypiorkiem ll śniadianie: *pieczone kawałki jabłka z cynamonem ;D mniammm... idę posprzątać w mieszkanku o 13.00 obiadek ;] czuję się bardzo dobrze, oby szkło tak dalej! Bez podjadania i wychodzenia poza jadłospis!

Gość kiedys to byłam ja
Witaj Adrianna Tez mam tak na imię , no i wage mam podobną..... ehhh jestem na 3 dniu kopenhaskiej i trwam dzielnie.... Nic tak nie motywuje jk przykre słowa na temat swojego wyglądu......oj zabolało mnie do tego stopnia ze nawet sobie nie wyobrazacie Kiedys .// jeszcze rok temu byłam szczupła rozmiar 38 - 176 cm wzrostu/ przez zimę miałam okropnie duzo klopotów, równiez ze zdrowiem i teraz mam to co mam ale pomomo iż moja sytuacja wcale sie nie poprawia, klopoty wcale nie odeszły to nie jest to powód zeby niszczyc siebie....... zmieniam sie ......

hej ;) ja też w ubiegłym roku byłam szczupła - ważyłam 55 kg ;) Do tego dążę! Jak się trzymasz na tej diecie? Napewno Nam się uda, zobaczysz ;]

dzień minął mi bardzo dobrze :) Ostatni posiłek jadam koło godz. 15.30 tak od 2 tyg. i naprawdę się już przyzwyczaiłam :] Ogólnie to mija mi dziś 2 tydzień diety ;] Juppi!!! Oby tak dalej, 23.05 moje wielkie warzenie ;]

no to jestem sama, ale trudno ! ;] dziś cały dzień byłam poza domem ale, jadłam normalnie wcześniej przygotowane posiłki ;] śniadanie: *150ml mleka 0% *10g otrębów z jabłkami *5 g płaktów śniadaniowych ll śniadanie: *80g truskawek *120g ogórka kiszonego obiad: *150g serka wiejskiego light ze szczypiorkiem *podwieczorek: *80g musu jabłkowego *400ml coli light czuję się super ;] brzych pełny, na diecie nie odczuwam głodu, pewnie żołądek się częściowo skurczył ;) oczywiście jakby ktoś chciał się przyłączyć zapraszam!

witam ;) chyba jestem sama, ale nie przeszkadza mi to, dopóki dieta idzie! ;p dziś mija . . . . . 16 dzień! Jupi! Już jestem po 2 śniadankach i obiad właśnie kończę ;] Po za tym muszę więcej pić, chyba się trochę odwodniłam, zaraz przygotuję sobie kubek chłodnej wody z cytryną! ;) :) :D

Gość Adrianna_S
Czesc Adrianna, ja tez mam na imie Adrianna I tez chce schudnac do lata. Juz mi sie prawie udalo, bo zrzucilam 6 kilo i od miesiaca zaczelam znowu przybierac na wadze. Chce sie przylaczyc do kogos, kto tez chce schudnac.

No to zapraszam ! ;) na jakiej jesteś diecie i na jakiej schudłaś? ;]

Gość Adrianna_S
Jestem na diecie kontrolowania jedzenia. Nie ma ona specyficznej nazwy, bowiem jest ona normalna dieta. Mniej jem i wiecej warzyw. Ostatnio schudlam 7 kilo przez 3 miesiace. Do 13 maja mam do zrzucenia jakies 10 kilo! Mam bardzo wazne spotaknie. Skonczy sie chyba na glodowce.

no co ty! tylko nie głodówka! musisz jeszcze 3kg zrzucić czy jeszcze 10kg? Dziś 17 dzień diety :] Ale, się najadłam ;] śniadanie: mleko z płatkami ll śniadanie: lód kakaowy, mleko 250ml obiad: serek twaróg ze szczypiorkiem podwieczorek: serek wiejski light ale, się najadłam!!!!!!!!!! ;) Na dziś koniec! teraz piję zimną herbatę ;)

dziś był chyba mój najcięższy dzień, naszczęście jadłam do 16.00 nie ma mowy już o takich wyskokach :) będzie tylko lepiej ;D

ostatnio problemy z dietą bo matury ;/ naszczęscie teraz od jutra mam kilka dni wolnego znów biorę się za siebie, oczywiście nie rzucam się na jedzenie teraz i jem do 16.00 ale, nie jest tak dobrze jak było!

ostatnio nic nie wychodziło, dziś z nowymi siłami ruszam dalej ;)