Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam25l

jak umówić się na randkę po rozstaniu?

Polecane posty

Gość adam25l

poradźcie mi jak przełamać się i umóić się na randkę po rozstaniu, dodam że mój poprzedni związek trwał 3 lata. Po rozstaniu mam jakąś blokadę

Gość tralalali
próbuj, nawet na siłę, inaczej się nie da, a potem to już samo jakoś pojdzie :)

Gość tralalali
Albo lepiej nie, przemyślałam sprawę, po co chcesz się umawiać na siłę? Mozesz kogoś zranić. Chyba lepiej poczekać, aż ochota sama przyjdzie :)

opowiedz cos wiecej o tej blokadzie,co sie stalo w poprzednim zwiazku, ze sie rozpadl.moze blokada jest spowodowana strachem ,ze sytuacja sie powtorzy, chronisz sie podswiadomie izolujac sie od zagrozenia.

Gość niezobowiązująca sugestia
Ja jestem zdania że lepiej zaczekać aż przyjdzie ochota. A przyjdzie na pewno. Może warto zacząć od dostrzegania interesujących kobiet ???

Gość samotnaaa brunetkaa
A jaki czas temu sie zwiazek rozpadl? Moze jest jeszcze za wczesnie? I odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz sie na randke umowic po to by zapomniec o tamtej? powodzenia:)

Gość gość
Faceci powinni byc otwarci i oni powinni robic pierwszy krok, a najwazniejsza cecha jest usmiech, kontakt wzrokowy, rozmowy i przebywanie w miejscach gdzie znajduje sie sympatia....ja wspomagam się dodatkowo feromonami z http://pherowin.pl , dzięki którym zauważyłem znacznie większe powodzenie u przedstawicielek płc****ięknej.