Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

ile płacicie za dekorację sali??

Polecane posty

Gość impresja_12
Przeważnie w cenie jest: ściana za młodymi, stoły ( bukiety,serwetki,świece), sufit, wejście na salę, stolik do szampana(tort), dekoracja krzeseł dla młodych, to tak z grubsza a cena zależy od tego co jeszcze wymyślisz, czy masz jakieś specjalne życzenia oprócz tego co oferuje Ci firma. Czy bukiety na stół młodych + stoły dla gości to kwiaty żywe czy sztuczne itp. Koszt najniższy dekoracji to 800 zł taniej się nie da.

my płacimy 1500zł, cały sufit w materiałach, kulach kwiatowych, stół prezydjalny z 3 bukietami, ściana za młodymi, dekoracja wszystkich stołów, krzeseł, wejście na salę i do budynku, stolik na szampana i na alkohole, balony z helem dla dzieci, serwetki, czekoadki dla gości..

My nie płacimy za dekorację, jest w cenie. Oczywiście nie żadne balony, czy inna krepina, ale eleganckie nakrycia i dekoracja stołów, krzesła dla młodych, świeże kwiaty i w nie pamiętam co tam jeszcze.

glupie uwagi na bok---> bardzo ładna dekoracja, zastanawiam się ile kosztowałoby dołożenie jeszcze większej ilości żywych kwiatów

niewiem-wszytko zorganiozowala szefowa lokalu-chwala jej za to:)ale przypuszczam ze dokarcja na wlasna reke to dosc kosztowan sprawa.Zywe kwiaty sa OK ale tak naprawde malo kto zwraca na nie uwage pomijajac ogolne wrazenie...

Gość bfbfbfbfbfbfbf
Imili, ale masz chomika - mega po prostu! :D Ładną panną młodą byłaś :)

o wlasnie dziewczyny, powiedzcie mi jak spisuja sie okragle stoliki na weselu/ ustalalcie kto gdzie ma siedziec i ustawiacie bileciki? mi sie marza okragle stoly, ale kazdy mi odradza, ze tro niby izoluje od siebie gosci itp. ze lepsze dlugie prostokotne stoly.Juz sama nie wiem

imili86 chyba tam kiedys bylam na osiemdziesiatce mojej babci.... Ta miejscowosc jest troszke z dala od Radomia w jakiej Woli zakrzewskiej czy zakrzewie, tak? juz nie pamietam dokladnie nazy

pewnie wszytsko zalezy od gosci-u nas wszyscy chwalili (a przynajmniej nie slyszalam zeby ktos narzekal ze stoly byly okragle). u nas bylo po max.10 osob przy stolikach ale bylam raz na weselu gdzie stoly byly wieksze po 12 osob i powiem ze byly za duze-ciezko bylo porozmawiac z osobami naprzeciwko.