Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No gdzie te kobiety

Gdzie są kobiety z szerokimi biodrami?

Polecane posty

Gość No gdzie te kobiety
Mnie się ZAWSZE podobają szerokie biodra, więc pewnie bym za Wami szalał :P

Gość laihlshifrgtr
A ja chciałabym mieć szersze, tak jak pisałam wyżej, mam zaledwie 83cm:( Szkoda, bo mi również podobają się szersze biodra. A na to, że się jeszcze poszerzą to już raczej nie ma co liczyć, bo mam już 21 lat, więc trochę za późno na to:P

laihlshifrgtr - zawsze mozesz przytyc z 30 kg to pojdzie w biodra-gwarantuje ;) Pasjonacie damskich bioder...a ile masz lat jesli moge zapytac?

aster290 - już Cię lubie :D No ba, cyc co najmniej 70D nogi..mm...za 100 cm na biede by sie przydalo, ksztaltne lydki, ladne stopy :) i to sie sklada na nazwe: piękne-szerokie biodra :P

Gość No gdzie te kobiety
Autor ma 24 lata :p

hmm... myslalam ze ok.40 :P bo tacy mlodzi to raczej wola wąskobiodrzaste :P Ale ok ok juz nie generalizuje ;)

Gość No gdzie te kobiety
Nie generalizuj bo z całym szacunkiem średnio Ci to idzie :P

Gość laihlshifrgtr
Na to, że przytyję też nie widzę szans, bo mimo, że jeem wszystko na co mam ochotę, nigdy nie byłam na diecie, to ważę tylko 46 kg przy wzroscie 163cm:P Fajnie by było jakby przybyło tak z 5 kg i poszło w biodra, no ale cóż... Pocieszam się jedynie tym, że moje pośladki są dosyć wypukłe i jak na razie nie mam cellulitu, a to już coś:P A co do tego, co wolą mężczyźni, to myślę, że częsciej wolą jednak panie o szerszych biodrach:(

no to jestes filigranowa :) I takie dziewczyny podobaja sie facetom, widocznie kazdy ma swojego faworyta ;)

Gość laihlshifrgtr
A pytanie autora, gdzie są kobiety z szerokimi biodrami bardzo mnie dziwi, bo takie widzę najczęsciej. Większość kobiet ma szerokie biodra, więc chyba nie powinienes miec problemu ze znalezieniem takiej;)

Ale okreslmy jeszcze jakich wymiarow biodra sa uznawane za autora za szerokie? 90cm? 100? czy wiecej?

Gość laihlshifrgtr
Właściwie to sama nie wiem, faceci mają niby założony dany typ, że np lubią kobiety z szerokimi biodrami, ale tak naprawdę jak się zakochają to na to nie patrzą i wiążą się zarówno z biodrzastymi, jak i z paniami o wąskich biodrach. Chyba nie można generalizować, najbardziej jednak liczy się charakter. A w wyglądzie, to wydaje mi się, że nie szerokość bioder, a twarz ma tak naprawdę największe znaczenie;)

Ojej!! ja też ja też ;) choć nigdy się z tym dobrze nie czułam- typowa ze mnie klepsydra ;) Autor w moim wieku?? nie wiedziałam, że jeszcze są moi równolatkowie, którzy się taką figurą zachwycają:) wiara mi wraca...

Gość gossu
nieważne czy 90, 100 czy 80. Tutaj chyba chodzi o proporcje :)

Gość laihlshifrgtr
Ja mówiąc szerokie mam na myśli już takie od 90 cm. Oczywiście uważam to za atut i sama chciałabym mieć tyle;) Może mi się zdaje, że są szerokie, bo jak sama mam tylko 83cm, to każde przy moich są szerokie:P Ale według mnie lepiej wyglądają takie krąglejsze;)

chyba tak, zreszta to byloby przykre gdyby facet chcial byc ze mna tylko dlatego ze mialby przy sobie dziewczyne z takimi czy innymi biodrami ;)

maniulka85 - mnie tez wraca wiara w nasz rocznik ;) No tak, proporcje. I wlasnie to jest ten plus ze talie mamy ladna, w sam raz do sukienek. No teraz sobie przypomnialam ze mam taa jedna, bardzo obcisla i wygladam oblednie :D pod wzgledem krągłosci ;)

Lipstick- patrzę na siebie, mierzę wymiary od góry 93-62-94 całkiem nieźle... dobrze się wieczór zaczął ;) chyba wpadnę w samouwielbienie ;) Okazuje się, że piękności z nas ;P Pozdrawiam:)

no ja nie mam az takiej idealnej figury. Choc jest tak ze podobam sie facetom 30+ az to poznej starosci heh :P A tak w ogole to jakos postanowilam sie odchudzac i w biodrach najszybciej mi leci ;) wiec moze choc ciut zblize sie do idealu pozdr. :)

sama już nie wiem- ja też się odchudzam i za dużo morałów prawić nie powinnam, ale jak dla mnie to Twoje wymiary są oki:)

No i patrzcie, biodrzaste zostaly same, a facetow zachwycajacych sie naszymi ksztaltami wywialo :P

ja sobie sie podobam, tylko, ze waga 70 troche mi nie pasi :P, na szczescie i na nieszczescie moj maz uwielbia moje ksztalty :P, na nieszczescie - bo nie mam motywacji zeby zrzucic balast :P