Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No gdzie te kobiety

Gdzie są kobiety z szerokimi biodrami?

Polecane posty

dlatego sie zdziwiłam co to jest. niemożłiwe przecież zeby miała 105 pod biustem:o

Gość laihlshifrgtr
83/63/83:( Nic tylko się dołować, jak porównuję wasze wymiary z moimi:(

laihlshifrgtr- Z Twoimi koleżanko, to duuuużo łatwiej na zakupach i mężczyzn amatorów takich rozmiarów jest więcej... tylko my tu sobie tak wlewamy ;) Wolałabym mieć Twoje, ale nie dadzą rady żadne diety i ćwiczenia, bo taka już jestem. Dowartościowałam się trochę ;) Idę spać- dobrej nocy wszystkim:)

dobranoc odchodzacym :) No ja tez mam juz taka budowe i w pasie tylko raz udalo mi sie zjechac do 60 cm ale to dawno temu bylo :( w biodrach mniej nie bedzie a pod biustem 73 dokladnie, a w biuscie...ponad 90 :(

Gość laihlshifrgtr
Doluję się bo biodra mam wąskie jak dziecko, jak 13 latka, a przecież przekroczyłam już 20 stkę:/ Biust mały, jedynie talia może być. A co do ubrań, to ja mam problem w drugą stronę, bo noszę rozmiar 34 i wszystkie spodnie są dla mnie za duże:/

oj to pozostaje CI tak jak mojej kolezance ktora nosi buty rozm.35 ubirac sie np.w Zara kids ... To tylko wydaje sie byc smieszne

wydaje mi sie, ze latwiej jest fajnie sie ubrac majac mniejszy rozmiar, poza tym przewaznie wszystko lepiej lezy, a dla nas ksztaltnych... jak lezy dobrze na udach, to odstaje w talii... no ale coz, trzeba biegac po sklepach i mierzyc, mierzyc, mierzyc :)

oj ale przesadzilas! ksztalt i calo-ksztalt sie liczy :) ja juz sie nie przemuje...ponoc mam piekne oczy wiec niech faceci w nie patrza, albo w dekolt. A tylek niech w spokoju zostawia :D

Gość laihlshifrgtr
Z butami nie mam problemu, noszę rozmiar 37:P Z bluzkami też nie jest źle, XS zawsze się znajdzie, najgorzej jest ze spodniami, czasami cięzko jest znaleźć rozmiar 34 i muszę się sporo naprzymierzać. Całe szczęście znajduję ubrania w normalnych sklepach, a nie w dzieciencych, ale czasami trzeba się nabiegać:P

Gość laihlshifrgtr
dziecięcych*

a ja znowu mam butty rozm.38 i na allegro najgorzej wylicytowc po ludzkiej cenie jakis model, Dlatego..czasem fajnie jest byc mniejszym, wieksza niz inni. Przynajmniej mozna przebierac ;)

Gość wszystkie kobiety...
z szerokimi biodrami biegaja w tej chwili zeby sie pozbyc swoich szerokich bioder.

sama oczywiście wiesz, że masz źle dobrany biustonosz, nie chce mis ie robić znów wykładów, ale jesli masz talie 70 to pod biustem na wdechu bedziesz miała coś koło 70 wniosek powinnaś nosić biustonosz 65 pod biustem miska nie wiem. zmierz sobie poprostu ile masz na wdechu pod biustem (ściśle) od wyniku odejmij 5 i zaokraglij w dół. czyli jak Ci wyjdzie 77 odejmij 5 i zaokraglij w dół, czyli biustonosz masz miec 70 (pod biustem) potem zmierz odbwod w biuście. jak wyjdzie cos około 90 to masz miseczke D lub więcej.

I tu sie mylisz, bo jesli juz taka kobieta ma budowe anatomiczna to nawet obleczone skora biodra beda szersze niz inne. Tak juz jest, trzeba miec pretensje do Boga jesli komus to nie odpowiada.

Moja kobieta jest szeroka w biodrach i bardzo mnie to kręci. A gdy ją biorę w pozycji na pieska to już w ogóle odlot :) Szerokie biodra to jest to. Pod warunkiem że ich posiadaczka nie jest otyła, ma proporcjonalną budowę ciała i ładną twarz.

Ja mam szerokie biodra, obecnie po zimowym przytyciu 98cm (1cm udalo mi sie juz zgubic), niestety moj facet nie nalezy do milosnikow szerokich bioder, bo marudzi ze powinnam troche schudnac. Tylko dziwne ze po pijaku czesto mowi, ze lubi moja duza pupe. A na trzezwo nie lubi, no i co tu z nim poczac?

to co rano stawiaj mu ze 2 kieliszki czystej kolo lozka:D zartuje ;) ma Cie kochac i uwielbiac cala , razem z tyleczkiem, biodrami brzuszkiem...wszyyyystko :)

Gość Doktor Hardkor
W górę!