Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No gdzie te kobiety

Gdzie są kobiety z szerokimi biodrami?

Polecane posty

Gość Natasha-Masha
ale dlaczego wielkie uda? skad? moze za duzo jecie? Ja jem tylko warzywa i ryby, mam 24 lata a cialo takie jak wtedy gdy bylam nastolatka. szczuple udai plaski brzuch. hmm nie wiem tak mnie Bog stworzyl chyba ,ze jeestem taka delikatna i dziewczeca.

Gość Ronin17
szerokie biodra sa super, a duze uda tez

:D też mam 24 lata i nie wiem, dlaczego w tym wieku miałoby się mieć jakąś nadzwyczajnie inną sylwetkę:P toż sama młodość:) uprawiam sport od lat kilkunastu [biegi, aerobic, siłownia czasami] i wg mnie to najlepszy sposób na ładne jędrne ciało i smukłe uda zachęcam wszystkich:) bioderka nie giną:)

Gość ustalmy pewne sprawy
łeeeee szerokie biodra są moim zdaniem okropne - obojętnie czy z płaskim tyłkiem czy nie...

tylko ze ja nie narzekam na duży brzuch czy cokolwiek :p po prostu mam cholernie nie wymiarowe uda do reszty ciała :) co nie oznacza, że mam z tym jakiś wielki problem - przyzwyczaiłam sie :)

Gość zjadła se kasze manne z kakaem
19:33 [zgłoś do usunięcia] Ronin17 szerokie biodra sa super, a duze uda tez to sobie je kużwa od nas weź

:P dla mnie ideał to klasyczna klepsydra: krągłe biodro, wąska talia, spory jędrny biust [małe jest piękne to zwykły kit], smukłe długie nogi wąskie biodra i zero wcięcia w pasie to dla mnie młody chłopczyk gimnazjalny:P

Gość Natasha-Masha
yeah kazdy cos ma czego nie lubi, trzeba siie pogodzic z wiekiem. Ja mam za krtokie nogi, ale nauczylam sie ubierac tak zeby wygladaly na dlugie. Znalezc kogos z kogo mozna brac przyklad jak np. Kate moss, ktora sama na nie narzeka, ale nikt inny tego nie zauwaza.

Gość Natasha-Masha
ja mam wakie biodra ale mam wciecie, to mozliwe przeciez. Gdy biodra sa malutkie brzuch tez jest maly. Ja na czczo mam 58 cm hehe. Po zjedzeniu to fakt wygladam jak w piatym miesiacu ciazy.

Gość ulaaa lalaaa
Mam 175cm a wzmiary 100/70/92 , waze 63kg szaluuu nie ma hehe

mantamenty urody trzeba umiejetnie zatuszowac i jest oki:) ja np.fatalnie wygladam w spodniach wiec staram sie ubierac sukienki,spodnice:)

Gość Natasha-Masha
Te ktore potrafia i zdaja sobie z nich sprawe tuszuja je. Czasem tak umiejetnie ze daja iluzje idealnego ciala, ale bec przychodzi moment ze trzeba sie rozebrac, sciagnac szpilki i spodnice, a nawet ponczochy ktore swietnie ukrywaja celulit i rozstepy na nogach. To bolesne ale prawda wychodzi na jaw. hmm zawsze mozna kochac sie pod koldra albo po pijaku . lol

ech, ale partner ma nas akceptować takimi jakie jesteśmy a z całą resztą się nie kochamy, więc nie widzę problemu:P ja nadal będę trenować sztukę kamuflażu stóp swych czterdziestkowych, zwłaszcza,że często eksponuję właśnie nogi i biodra

Gość teraKota
na pewno każdy facet woli pokazać sie z ta "idealniejsza" partnerka :) ( bez walków, celulitu ukrytego pod dobrym ciuszkiem) a te negliże odbywające sie w zaciszu sypialni zapewne zostawia dla siebie, tak czy owak koledzy i inni oglądają nas tylko z "zewnątrz" :D a który by nie chciał żeby jego kobieta wzbudzała podziw męskiego oka?

Gość Natasha-Masha
musisz byc wysoka, ja mam ledwie 39. Czasami kochamy sie z tymi ktorych jeszcze nie kochamy i ztymi ktorzy moga nas jeszcze nie kochac... Jak mozna wiedziec ,ze nas kochaja? Czekacie kilka miesiecy zeby pojsc z facetem do lozka? trzeba wiedziec co sie bierze. Pierwszy sex to zazwyczaj niewypal, ale drugi trzeci moze byc lepszy. Hmm pytanie czy kochalyscie sie kiedys w szpilkach i ponczochach?

Gość teraKota
Natasha- Masha czyli dla Ciebie powinnyśmy chodzić z wałami tłuszczu na wierzchu i czekać aż jakiś " pies na mięcho" pójdzie? :O

Gość Natasha-Masha
a kto tu mowi o walach tluszczu? Ja nie mam tlusczu, Mowa tu o kompleksach ktore skrzetnie ukrywamy dajac iluzje perfekcji. Waly tluszczu nigdy nie beda wygladac dobrze, nawet zakryte. Zbyt szerokie lub waskie biodra da sie zatuszowac po to aby rzucil sie na nie pies oczywiscie, ale ten pies ktory jest najlepszy nie zaden kundel.

Gość teraKota
Natasha Aa teraz Cie rozumiem. Kwestia tego " że dobry pies i za dobrą suczka" sie ugania :)

Gość panama show room
JA MAM 107 CZY TO ZA DUZO?

Gość taka_jakaś
Ja mam, ale chętnie je komuś oddam :P

Ja mam 20 lat i szerokie biodra mnie strasznie nakręcają. Dziewczyny z szerokimi biodrami, jesteście cudne! :-)

Gość Uwielbiam szerokie bioderka
W górę!

Gość Citrontii
Szerokie biodra i zwiewne sukienki w kwiatki. Eh,,,,

Gość Szaleję za bioderkami
Ja też uwielbiam dziewczyny z szerokimi, wyraźnymi bioderkami i choć podobają mi się różne inne, to jednak zawsze najbardziej kręcą mnie takie dziewczyny które mają na czym usiąść. Ostatnio poznałem świetną z charakteru dziewczynę i w dodatku niesamowicie mnie pociągającą - właśnie przez jej świetne biodra. Tylko że są dwa problemy - jestem od niej kilka lat starszy (ja 20, ona 16 - trochę duża różnica), a dwa że ona uważa że jest gruba i chce się odchudzać. Ja uważam wprost przeciwnie, dla mnie jest idealna.

Gość Szaleję za bioderkami
Ja też uwielbiam dziewczyny z szerokimi, wyraźnymi bioderkami i choć podobają mi się różne inne, to jednak zawsze najbardziej kręcą mnie takie dziewczyny które mają na czym usiąść. Ostatnio poznałem świetną z charakteru dziewczynę i w dodatku niesamowicie mnie pociągającą - właśnie przez jej świetne biodra. Tylko że są dwa problemy - jestem od niej kilka lat starszy (ja 20, ona 16 - trochę duża różnica), a dwa że ona uważa że jest gruba i chce się odchudzać. Ja uważam wprost przeciwnie, dla mnie jest idealna.

Gość przez to......
hej..ja tez mam rowniez szerokie biodra.staram sie to zakrywac bo sie tego wstydze..mam w biodrach 88 a wzrost 165.

Gość przez to......
szaleje za bioderkami- 4lata roznicy w zwiazku to jest wporzadku ja mam 18 a moj ex 22..i byłam z nim 1.5roku... a aj tez sie chce odchudzac.. te biodra sprawiaja ze jestem jeszcze grubsza