Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia hurraaaaaa

doradźcie, bo zgupiałam

Polecane posty

Gość mamusia hurraaaaaa

skoki rozwojowe to jak niemowlę więcej chce jeść, czy ma problemy z jedzniem. Bo moja Mała w 5 tyg. jadłaby cały czas, a teraz w 9 czsem je, a czasem szarpie pierś i ma problemy ze snem w dzień. To w końcu na czym polegają te skoki?

Gość mamusia hurraaaaaa
uppppppp

Gość uppppiiiiiiiiiiiii

Gość ...............33
rośnie jest kilka takich skoków, można znaleźćna ten temat info w wyszukiwarce :>

Gość uppppiiiiiiiiiiiii
ale wtedy duzo je, czy własnie nie ma ochoty na jedzenie?

Gość jjjjaaaaaaaaa
no jak są skoki rozwojowe, to dziecko częściej domaga się jedzonka. Skoki przypadją mniej więcej na przełomie 3/4 tyg. dalej między 6-8 tyg oraz na przełomie 3 i 4 miesiąca. Jak karmisz piersią to mogą pojawić się przejściowe braki pokarmu, bo nagle dziecko domaga się więcej niż zwykle, trzeba częściej przystawiać do piersi, dzieki temu produkcja mleka się zwiększy i wszystko wróci do normy. Można przeżyc te kryzysy laktacyjne i nie przechodzić w tym czasie na butle. Przerabiałam temat.... pozdrawiam

Gość dzieki bo moja
malutka w 5tyg. inaczej przezywala ten skok - chciala jesc i to ciagle, a teraz 9tydz. to jest marudna i nie moze usnac. Paluchy wcina, ale to nie z głodu bo jak ja przystawie to podziumdzia i spi na 10 min. Chyba kojarzy sen z piersią.