Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betikaa

szukam chłopaka, którego niedawno poznałam

Polecane posty

Gość betikaa

Tydzień temu spotkałam wspaniałego chłopaka... Zagadał do nie na dworcu w Poznaniu, pytał jak dojechać do wojska, nie za bardzo wiedziałam, ale rozmowa jakoś się rozkręciła i gdyby nie to, że przyjechał mój autobus pewnie gadalibyśmy dalej. A najgorsze jest to, że nawet mu się nie przedstawiłam, on zreszta mi też nie :/ w sumie nie mam z nim żadnego kontaktu, a przecież mogłam podać mu swój nr telefonu i zaproponować, że pokaże mu miasto. Teraz nie wiem co zrobić i jak go znaleźć, a nie jest mi obojętny, wciąż o nim myślę... Może to był ten jedyny, a ja przegapiłam tę szansę:( Dodam, że ja mam 18 lat, a on 21

No to jak się poznaliście to o wieku wam nie było trudno dyskutować tak? A pytanie o imię albo przedstawienie się to już zadanie na miarę desantu w normandii:P masz anuczke na następny raz:P i młoda jesteś jeszcze nie jeden do Ciebie zagada;)

Gość betikaa
no właśnie w tym problem, że jakoś o przedstawieniu się zapomnieliśmy... i teraz nie wiem jak go znaleźć, bo skoro on jest w wojsku to nie będzie łatwo, a niedługo pewnie znowu prtzeniosą go do innego miasta i tyle będę się z nim widzieć

Gość mlodyon
przestań się kompromitować i zapomnij o nim :/ mało masz facetów obok siebie ? ...

Gość betikaa
dobry pomysł, tylko czy on będzie tego słuchał? Na początek może pojadę do miejscowości, w której jest ten poligon i zorientuję się jak sprawa wygląda :D

Gość najszczesliwsza w swiecie
byla taka trasmisja cos z miloscia, ze mozna bylo poprosic program by sie skontaktowalaz osoba do ktorej sie cos czuje.

La firynda a pani nie tylko oczyma a i pomysłowością zaskakuje ahhh:) miło czytac słowa napisane spod rąk tak wrażliwej kobiety:)

Gość lenkaaaaa13
najlepiej wynajmij prywatnego detektywa xD ja kiedys mialam podobna sytuacje i odnlazlam chlopaka poznanego zupelnie przez przypadek, wiec naparwde warto, teraz jestesmy para xD