Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochaniutka22

Niewytlumaczalne zjawiska

Polecane posty

Gość Kochaniutka22

w zeszle wakacje przydazylo mi sie cos nietypowego....mianowicie obudzilam sie w nocy gdzies ok 24 bylam swiadoma ze nie spie i nagle lezac na lozku poczulam jak przeszywa mnie paraliz takie jakies goraco od stop do glowy kompletnie nie moglam sie podniesc:(((( zlapalo mnie takie cos trzy razy jakby mnie cos trzymalo nawet glowa ruszyc nie moglam ( napewno nie scierplam)...za 3 razem jak mnie to cos puscilo to zwialam do rodzicow;/ bylam niezle scykana nawet zaczelam sie modlic bo KOMPLETNIE WSTAC nie moglam!!!! dodam choc nie wiem czy to moze miec zwiazek ze w marcu zmarl moj dziadek...piszcie

Gość Dr MAdej
Bralas kiedys jakies narkotyki? Trwa, Hasz, kwasy, halucynogeny?

Gość Kochaniutka22
dr Madej wez nie zartuj;/

Gość Kochaniutka22
byc moze wlasnie przeczytalam o tym parazlizu sennym

Gość Dr MAdej
nie zartuje, narkotyki uszkadzdaja tkanke mozgowa! Oczywiscie glupki beda gadac ze narkotyki miekkie to nic groznego itp. brednie ale to jest efekt porazenia mozgowego, bardziej w sensie zatrucia.

Gość Kochaniutka22
ale ja nic nie zazywam tyle o dragach tez wiem.....

a jak wy mi to wytlumaczycie ze przez jakis miesiac noc w noc budzilam sie ok godziny 2:30 raz sie obudzilam, zapalilam swiatlo, popatrzylam za okno, poszlam spac kolejna noc zapalilam swiatlo, patrzylam na szafe poszlam spac kolejnej nocy obudzilam sie siedziac na lozku... tych nocy bylo kilka juz minelo mi to budzenie sie o tej godzinie ale niesmak pozostal:P

albo jakos z 2 tygodnie temu jedna sytacja miala miejsce na jeden i drugiej scianie odbija mi sie cien okna, bo za oknem mam lampe i na jeden scianie fajnie odbijalo sie, a na drugiej jakby byla twarz a obok tej twarzy reka ktora niby sie przysuwala i oddalala... zawolalam wspolokatora z wrzaskiem ze duchy, diably, itp on przyszedl zapalil swiatlo, zgasil i cien okna byl w zupelnie innym miejscu a przy okazji za oknem nie mam zadnych drzew, krzakow, niczego co moglo by dawac te cienie

Gość Kochaniutka22
agnieszko wlasnie nieraz tak mozg sie zaprogramuje ze budzi sie o tej samej godzinie ale napewno to nic zlego parazliz jest gorszym doswiadczeniem takze no stresssssss

Gość rising sun
to poprotu paraliz senny. ja mam takie cos rowniez niestety, czasem 3 razy pod rzad, gdy juz tylko wydaje mi sie ze puscilo i znow przysypialam. nic nie poradzisz.

Gość Dr MAdej
masz cos z glowa

Gość Dr MAdej
Inna przyczyna moze byc po prostu zatrucie, trucizny dostaja sie przez skore (deetergenty, proszki, rozpuszczalniki itp.) lub droga pokarmowa.

Gość Kochaniutka22
mnie to raz tylko sie przydazylo....

ja zadnego paralizu nie mialam ani nic wiec w sumie nie wiem ale dziwne to bylo kiedy sie obudzilam na siedzaco... znaczy jak na plecach spalam to po prostu poczulam jak mnie nagle do przodu wyrzuca i musialam wstac dziwne uczucie

Gość Kochaniutka22
dr Madej ale przynudzasz;]

Gość Dr MAdej
agnieszka, bawilas sie keidys w jakies hipnozy, wywolywania duchow, metody SILVY itp. ?

Gość rising sun
ja ogolnie mam problemy ze snem mialam kupe badan w warszawskim instytucie patologii snu, tam mi wytlumaczyli czym jest paraliz senny

Gość Kochaniutka22
no wlasnie w nocy jak sie takie sytuacje zdarzaja to jest jeszcze bardziej przerazajace;/...

Gość Dr Madej
to nie przypadek i nie zdarza sie kazdemu problemem sa trucizny dzialajace na Osrodkowy Uklad Nerwowy

Gość a ja opowiem wam hie=storie
wytłumaczalną ...\Kiedys babka jedzie samochodem w nocy ,przez jakis lasek .Szosa przelotowa i nagle na drodze widzi spora gałąż ....lekko zcykana ale jednak wysiada z auta i wytargała zator na pobocze ... Za nią jechał facet cięzarówką i zauważył coś baardzo dziwnego ale kobieta błyskawicznie wskoczyła do auta i rura!!! A ten z ciezarówki zaczął ją gonić aby ją ostrzec ...:O a babka nie wiedziała co sie dzieje widzi tylko jak jakaś ciezarówa próbuje sie z nią scigac i jeszcze wyje klaksonem i miga jej światłami ...wariat pomyslała- Kobieta omal zawału nie dostała dojechała do jakiejś wiochy i wparowała na jakies podwórko -mieszkała tam jej rodzina ...a ciężarówka za nia !!! KIedy oba auta sie zatrzymały kierowca wybiegł z cieżarówki i dopadł do auta kobiety otworzył tylne drzwi i wyciągnął za kark faceta z tylnego siedzenia:O :O kiedy ona usuwała gałąz z szosy facet ukrył sie na jej tylnym siedzeniu a widziała to właśnie kierowca z ciezarówki!!! -okazało sie ze był poszukiwanym przez policje gwałcicielem ... Jaki z tego wniosek ZAMYKAJCIE KOBIETY DRZWI Z TYLU !!!!!!

Gość a ja opowiem wam hie=storie
bo kobiety to łakomy kąsek :) a nie zgadzam sie ze tylko kobietom ! A mało to taksówkarzy zgineło w pracy ?!

Gość Czytałam kiedyś te historie w
prasie ...