Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaa22ja

Kobiety czy lubicie jak facet ma obrosnieta klatke i brzuszek???

Polecane posty

Gość rising sun
nie odpowiem w imieniu wszystkic kobiet ale ja osobiscie lubie:)

Gość jaaaa22ja
ja wlasnie tak z ciekawosci pytam bo ja tak mam i moja kobieta mi mowi ze ja to podnieca ze facetz obrosnieta klatka jest przystojniejszy i bardziej meski nie wiem czy to prawda dzieki za odp

Gość rising sun
czy jest przystojniejszy... nie owlosienie klaty i brzucha o tym decyduje ale dla mnie faktycznie jest bardziej meski:)

Gość jaaaa22ja
no faktycznie masz racje nie to decyduje o tymczy jest sie przystojnym..napisalem tak z rospedu bo ja jestem przystojny podobno i tak jakos mi sie to razem napisalo hehe sorki moj blad

Gość a ja nie lubie
ale oczywiscie to rzecz gustu 🖐️

Gość rising sun
bylam kiedys z facetem ktory byl gladki jak pupcia niemowlaka i szczerze zle sie przy nim czulam, gdy tylko zaczynaly mi odrastac wloski na nogach mialam wrazenie ze on jest bardziej kobiecy niz ja:P pozatym skoro Twojej pannie sie podoba to opinia innych nie powinna sie dla Ciebie liczyc. ja sama mam maly odstajacy brzuszek, i rozne inne wady czy tez niedoskonalosci ale dopoki w ochach mojego faceta jestem piekna nie obchodzi mnie co mysla inni:)

Gość jaaaa22ja
ja zapytalem mam 22lata wiec nie wiem jak sie ulozu w moim zyciu wiec pytam was kobiety czy jest to fajne kiedy klatka jest obrosnieta bo kto inny jak nie wy mozecie udzielic mi odp

Gość lubię ludzi
lubię jak trochę jest zarośnięta- widać wtedy- facet ma dużo testosteronu :D mmm jedyne czego nie mogę ścierpieć to włosy na plecach!!! OKROPNOŚĆ!

moj jest brunetem obrosnietym, kocham jego klate i tak - uwazam ze taki facet jest bardziej meski ;)

Gość nieeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeee

a ja nie lubie włosów na klacie i brzuchu u facetów- a już obrośnięte plecy to w ogóle porażka. całe szczęście trafiłam na gładziutkiego faceta ;) ale ja w ogóle mam specyficzne podejście do owłosienia ;) przypuszczam, że jakbym trafiła na faceta z obrośniętą klatą i bym go pokochała to zaakceptowałabym całokształt, ale to nie zmienia faktu, że włosy mnie obrzydzają a nie podniecają.

Gość Aska...
ja uwielbiam zarost... WSZEDZIE. Mi osobiscie on nie przeszkadza, lubie jak coś mnie drapie ;) niestety moj Grzes jest gładki jak pupcia niemowlecia... mówi sie trudno, nie mozna miec wszystkiego ;)

Gość a mój facet
ma obrośniętą klatkę ... schodową...

Gość dla mnie zupelnie
jest to obojetne czy facet ma owlosiona klate, brzuch czy plecy. Jak sie kocha to takie rzeczy nie maja absolutnie znaczenia. P.S. Moj facet ma troszke owlosiona klate i brzuch :)

Gość nunu999
moj facet ma lekki zarost na brzuszku i klacie.... uwielbiam to...uwazam to za meskie... gladcy kolesie kojarza mi sie z pedalstwem. nie lubie gdy facet jest owlosiony w okolicach czlonka ...