Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

molla

dziwna rzecz - brak okresu a mimo to test ciązowy ujemny

Polecane posty

staramy sie o dziecko okresu nie mam juz 4 dzien, nigdy nie spoźniał mi sie chocby 1 dzien.... objawów ciązy nie mam zadnych....poza dziwnymi bólami w okolicach jajników ale bardziej to podbrzusze (to bol jak przy owulacji) ....poza tym nic sie nie dzieje (śluzu wiecej teraz bo powiniem byc okres...zawsze tak miałam). w zwiazku tym bólem mam urojenia ze moze cos jest nie tak ..... miała moze ktoras z was podobnie, ze nie dostała okresu przez kilkladziesiat dni a mimo to NIE była w ciazy ? poczekam do srody i ide na test HCG...ile mozna czekac.

Gość Kaśka 111
na objawy ciazy jest chyba za wczesnie , ja pierwsze miałam ok 6 tyg . testy nie daja 100 % pewnosci , byc moze jestes w ciazy .

Ja tak miałam ze 4 razy w róznych odstepach czasu, po paru latach brania tabsów. Lekarz wytłumaczył mi to tak, że błona śluzowa jest już na tyle wysuszona, że to krwawienie nie ma sie z czego wziąc i tak sie zdarza. W ogóle okresy miała nadzwyczaj skąpe, czasami po 1-2 dni.

Gość zakretka
Jakby co, to poziom hormonow nie jest jeszcze wystarczajaco wysoki, niektore testy moga nie wykryc. Poczekaj tydzien albo dwa i zrob znowu.

hmmm, tablektki brałam ładnych kilka lat ale gdy robiłam przewy w braniu okres zawsze miałam.....mam 28lat i od poczatki okres mam b. regularne, nigdy nie zdarzyło sie zeby go nie było. od ponad roku nie bore tabletek anty....okres zawsze miałam i mam ale skąpy góra 3 dni i potem jeszcze jakies 2 dni to plamienia, wiec nie sadze zeby aktualnie brak okresu w 1 cylku staran akurat to był powod wysuszenia śluzówki przez tabletki ktorych nie biore juz rok.... hm musze powtorzyc test cizowy bo 1 robiłam na 2 dni przed spodziewanym terminem okresu wiec za wczesnie teraz jestem juz 5 dni po terminie i w pt sobie zrobiwe test zeby nie było wątpliwosci ....objawow zadnych nie mam ...poza moze tak mi sie wydaje wieksza sennoscia o godz 21.00 ale to chyba moja wyobraznia

Gość saleminka8
mnie też nigdy sie nie spóźniał okres,brałam też tabletki. Miałam tak regularny,że wiedziałam o jakiej porze dnia nawet dostane. A potem bumm cykl 56 dniowy,44-46 i tak dalej ostatni w ubiegłym roku miałam 56 dniowy,w tym roku 37 dniowy i kolejny się nie pojawił,bo jestem w ciąży :)

Jeśli jesteś w ciaży nie musisz miec objawów, a test moze faktycznie nie wykryc, ale tak jak powiedziałam, mnie zdarzyło sie parę razy. Dalej brałam tabsy, nastepne krwawienie przychodziło normalnie w przerwie. Ot, zdarza się.