Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obronna reka

zdjecie dziewczyny dla chlopaka na prezent dla niego

Polecane posty

Gość obronna reka

hej chcialam zapytac dziewczyn ktore robily podobny prezent dla swych wybrankow. jak przygotowywalyscie swoje zdjecia,jak bylyscie ubrane, jakie mialyscie pozy, czy byla to raczej cala sylwetka czy tylko np gorna czesc?na jakim tle pozowalyscie?chcialabym wyslac takie zdjecie mojemu chlopakowi ktory jest w anglii.nie widzielismy sie dosc dosc dlugo i mysle ze bylby to fajny dla niego prezent

Gość obronna reka
uppp

Gość obronna reka
nikt nie robil?

Gość phiiiiiii
ja sie ladnie ubralam i poszlam do fotografa, powiedzialam ze chcialam takie nietypowe zdjecie na prezent i mi zrobil

Gość ja zrobilam tak
: wypielam moja zgrabna dueczke... w fajnych majteczkach (stringach) i napisałam na dwóch pośladach : KOCHAM CIĘ :) zdjęcie stroche przerobilam i wyszlo zajebiste:)

moja kuzynka zrobila super prezent dla swojego..kupila kalendarz,taki,ktory jest pusty w miejscu zdjec...poprosila kolezanke,zeby zrobila jej sesje...nie zadne rozbierane,ale ustawiane zdjecia,w ladnych ciuchach i sexi pozach...z jakimis szaliczkami,paskami,kapeluszami...i potem wybrala 12 najlepszych...super kalendarz..bardzo sie cieszyl :)

Gość mam maly biust
co ty wiosenne tchnienie bredzisz? :O

Gość obronna reka
a ile kosztuje taka sesja u fotografa? robi pare zdjec i mozna sobie wybrac? nie mam pomyslu co do otoczenia bo to te sumie wazne zeby tam gzies w tle nie bylo widac kredensu czy jakis innych rzeczy to wszytsko psuje.wiem co ubiore bedzie to obcisla krotka spodniczka z koronkowymi zakonczeniami. do tego szpilki.ale co do pozy nie mam zbytnio pomyslu niestey.poradzcie

Kalendarz to fajny prezent, ale mój facet woli takie, które będzie mógł potem używać. Stawia na prezenty praktyczne. No i tez dlatego ja mu kupię narzędzia, jakieś urządzenia typu nawigacja itp - zawsze jest zadowolony.

Gość gość
Ale to może w formie poduszki? Na Empik Foto coś takiego kosztuje śmieszne grosze, a jednak prezent będzie konkretny i atrakcyjny. A czy coś innego? Raczej stawiajcie na takie prezenty, które po prostu będą wykorzystane. Tutaj nie chodzi o bylejakość.

Gość gość
Empik Foto ma magiczne kubki ze zdjęciem. Niewielki koszt, a prezent naprawdę ciekawy. A inne? Ciężko powiedzieć. Może poduszka z foto? Ogólnie można kupić za małe pieniądze ciekawi i praktyczne prezenty, ale też trzeba jakoś umiejętnie to dopasować pod charakter dziecka.