Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FD

ZDRADA TO NIC ZŁEGO-NAPRAWDĘ!

Polecane posty

Gość FD

Tak przeżywacie, a to naprawdę nic strasznego. Ja kocham swojego męża, a zdrada to tylko seks. My kobiety też umiemy odróżnić miłość od prostej czynności fizjologicznej. A te motyle w brzuchu, strach, że cię przyłapią i poniecenie... jak ktoś nie spróbował to się nie dowie. Tyle w tym teamcie POZATYM Takie zjawisko jak "wierny mąż" nie istnieje... ale pewnie za małe doświadczenie życiowe MACIE, wszystko przed WAMI..

Gość zal mi ciebie oj zal

Gość anna516
Dokładnie .Przykro czytać takie głupoty FD.

Gość mantras
oczywiscie ze to nic zlego. Klamstwo. A co w tym zlego!? Zlodziejstwo. A co w tym zlego? Morderstwo. A co w tym zlego?

Gość FD
OJ DZIOECI I WASZE IDEAŁY

Gość afdasdf
Każdej osobie z chwiejną osobowością i psychozą wydaje się że inni są tak samo nienormalni jak ona. W związku z tym uważam że z autorką tematu nawet nie ma sensu na poważnie rozmawiać. Winiłabym jej traumatyczne dzieciństwo ale może to po prostu zmiany osobowości na skutek urazu.

Gość afdasdf
(P.S> O psychozie: "Osoby które doznają stanu psychozy mogą doświadczać halucynacji, paranoidalnych urojeń i obsesji, nagłych zmian osobowości, a ich sposób myślenia ulega zwykle całkowitej dezorganizacji. Bardzo często osoba w stanie psychozy nie ma jej świadomości i wydaje się jej, że funkcjonuje normalnie." źródło: Wikipedia)

Gość dsdsfdsfd
W jakim celu piszesz takie bzdury? To że Twój mąż i Ty skaczecie na boki, to nie powód, żeby wszystkich wrzucać do tego wora. Zdradza ze 30% ludzi. 70% nie zdradza.

masz racje autorka zdrada to sama przyjemność, wręcz dobroczynność dla twojego zdradzanego męża , pewnie w swej skromności nie mowisz mu o swym milosierdziu

Gość stokrotka....
zgadzam sie z autorka,tak trzymac:):D

POZATYM Takie zjawisko jak \"wierny mąż\" nie istnieje frustracje , i żale 1 - majowe ? ;) autorko nie przejmuj sie :D te 2 inne panie które on posuwa co weekend nie dorastaja ci do piet :D nawet sie z toba nie moga równac :P

Gość a ja nieeeeee
droga autorko,że Twój mąż posuwa inne babki to nie znaczy,że musisz mierzyć jego miarą wszystkich innych mężczyzn :) a wmawiaj sobie nadal,że zdrada to nic złego, może jeszcze to cudowne przeżycie i odmiana,która wzbogaca związek i buduje :D

Gość stokrotka....
moherki idzcie sie pomodlic za nas:P

Gość a ja nieeeeee
stokrotko nie myl moherstwa z odrobiną rozumu w głowie a nie chucią, która go przysłania :D :P

stokrotka czyz by i u ciebie przesilenie majowe nadchodzi wielkimi krokami ? :P:P:P

Gość TOjużCHOROBA
Co o tym sądzicie?

Gość wetwetet
póki co jestem wierna i mąz mi też, ale wiem że kiedyś pewnie to sie zmieni. Osobiście uwazam, że można wybaczyć zdradę, ponieważ moim zdaniem nie ma ona nic wspolnego z miłością do żony/męża. I też uważam że tylko głupie małe dziewczynki twierdzą że mąż nigdy ich nie zdradzi

Gość kassssssssskaaqq
jak to co. patologia:O

Gość sama nie wiem..
Też kiedyś uważałam że zdrada to koniec świata, że się to nie zdarza, niemożliwe itd. Dopóki jej nie przeżyłam. Wybaczyłam, choć zarzekałam się że nigdy tego nie zrobię, jak zdradzi. Cóż, mój obecny facet to wulkan, i miał chwilę słabości, odbiło mu jak twierdzi. Wybaczyłam, choć jeden jedyny raz, on o tym wie. Dowiódł, że kocha. Ja nie chciałam przekreślać fajnego związku, bo jest super. No i tak sobie żyjemy, ze śladem tamtej zdrady w tle. Każde z nas wyciągnęło jakieś wnioski dla siebie

Fajnego związku? Takiego super,fantastycznego,że facet musiał posunąc inną? :O A autorka sama zdradza i pewnie pisze tak aby szukać zrozumienia dla swojego dawania dupy

Gość Donek Dywersant
Zdradzasz kobieto? Jesteś kurwą, brzydze się tobą. Zdradzasz mężczyzno? Jesteś zwykłym pojebem bez zasad i szacunku do siebie i innych, też się tobą brzydze. Proste jak drut, a zresztą ruchajcie się jak zwięrzeta bezmózgie pojeby.

Gość Szczery do bólu12
Dobrze, że są jeszcze prawdziwe kobiety a nie dupodajki bez zasad które psu by nawet ojebały lache, jak by wiedziały że będa miały wspaniały orgazm.

Gość Helemen
Jak nic złego to czemu tak cholernie boli osobę zdradzoną?

Gość sama nie wiem..
Tak, fantastycznego, inspirującego, z pomysłowym, facetem o wielkiej wyobraźni, z pasjami i zainteresowaniami, no i niestety również wadami... :( jak każdy chyba. Warto dać szansę, ja jestem przeciwniczką zdrad. Ale w przypadku związku z tym facetem - dałam szansę

Gość Helemen
"ja jestem przeciwniczką zdrad. Ale w przypadku związku z tym facetem - dałam szansę" Nie można być jednocześnie "przeciw" a robić "za". Jesteś przeciwniczką BYCIA ZDRADZANĄ ale sama ZDRADZSZ. To się nazywa obłudna kobieta i hipokrytka.

Gość sama nie wiem..
Bosz, dlaczego nie czytasz ze zrozumieniem? Nie ja zdradziłam tylko mój facet mnie. I pisałam o moim podejściu do zdrady, że dałam szansę, najpierw zostawiając bez mrugnięcia okiem, pobył sam, myślę że przemyślał co stracił, po błaganiach wróciłam. A Tobie współczuję, jeśli Cię to dotknęło. Sama przeżyłam ten ból.