Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie znam sie za bardzo

Powiedzcie mi jak to jest kiedy

Polecane posty

on konczy w srodku? Kochaalm sie tylko raz, wiec nie jestem doswiadczona, on skonczyl na zewnatrz. Zastanawiam sie jak to jest jak konczy w srodku, i co mnie najbardziej zastanawia, jak poznac ze dochodzi gdy skonczy w srodku? sorki byc moze dla niektorych pytanie wyda sie smieszne, ale nie ukrywam ze jestem nowicjuszka:)

Gość jeszcze dodaj
że stosunek przerywany to jedyna metoda antykoncepcji jaką stosujecie :P

Jeżeli chcesz wiedzieć kiedy twój facet będzie zbliżał się do wytrysku, to przed seksem poproś go żeby cię o tym poinformował. Jeżeli będzie miał wytrysk w twoim wnętrzu, to w trakcie możesz czuć spazmy jego penisa ale niekoniecznie.

Gość cvcv
fajne uczucie jak kończy w środku i czujesz takie pulsowanie jego członka, najgorsze jest to jak z wycieka ta serma

Gość krzysiu 23
że stosunek przerywany to jedyna metoda antykoncepcji jaką stosujecie to nie jest metoda .. Plyn przedjekujacyjny zawiera plemniki , a wiec wcale facet nie musi dojsc by laska została zapłodniiona .. Wystarcza te plemniki z plynu ktory sie wydziela , a jak wiadomo do zapolodnienia wystarczy jeden plemnik..

Ale ja nie pisalam nic o stosunku przerywanym, nie wiem bo chcialabym zeby we mnie skonczyl ale z drugiej strony obawiam sie tego nie wiem dlaczego, boje sie ze skonczy i nawet nie bede o tym wiedziala he he wiem glupie;)

Krzysiu, powiem więcej. Żeby doszło do zapłodnienia, wcale nie jest potrzebny stosunek. Wystarczy jeżeli krople nasienia spadną lub spłynął na brzoskwinkę.

Gość krzysiu 23
Wystarczy jeżeli krople nasienia spadną lub spłynął na brzoskwinkę. tak ładtwo to chyba sie nie zachodzi ..

Agent 123 a powiedzialam o tym facetowi to mnie wysmial, wlasnie o tych spadajacych kroplach na brzoskwinke

Gość jeden plemnik
Tak, tak, wystarczy jeden plemnik? To dlaczego w 1ml spermy musi być ich aż conajmniej 10 - 20 mln żeby do zapłodnienia doszło bez przeszkód? 10mln a jedna sztuka :D , to różnica chyba, nie?

Gość ja Krzysia popieram
wystarczy niewiele...znam sytuację, gdy kobieta wyjeżdżała za granicę, wróciła do domu, wybzykała się z mężem i natychmiast zaszła w ciąże:) no cóż...niby nic dziwnego tyle,że oboje są Polakami a dziecko urodziło się czarne... co się okazało? żona zdradziła? nie!! mąż poszedł do prostytutki i jakimś sposobem sperma wcześniejszego klienta znalazła się za pośrednictwem "wiernego męża" w biednej kobitce :p

Gość afeafeaafeafe
tjaaa a świstak siedzi i zawija je w te sreberka :|

Gość a prostytutka oczywiście
nie używa prezerwatyw, godzi się seks z nieznajomym bez gumki, bo i po co? :O