Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym sadzicie

Facet nie toleruje kondomow!!! - egoista?

Polecane posty

Gość co o tym sadzicie

Oswiadczyl mi ze on nigdy nie bedzie sie kochal w prezerw bo to jest okropne uczucie i ze on nie moze normalnie czuc pipi itd To mnie zostawia w sytuacji ze musze brac tabletki ktorych nie cierpie, fatalnie sie po nich czuje, a ktore tez nie daja 100% pewnosci. Moj ginekolog powiedzial ze facet jest wielkim egoista. Nie raz przezywalam niepewnosc ze spozniajacym sie okresem, i tabletki 72h po. Co sadzicie o jego zachowaniu?

Gość wezwijcie lekarza
egoista!

Gość krzysiu 23
niech twoj facet podwiaze sobie nasieniowody - to dobra metoda ..

Myślę że twój facet powinien się zgodzić na prezerwatywy. Wbrew plotkom, wcale nie osłabiają odczuć mężczyzny - ich grubość wynosi zaledwie 0,05 mm.

Gość fgswg
ja jestem kobieta ale tez nie znosze prezerwatyw jako ze poprostu smierdza i kompletnie nic w nich nie chuje... wez sobie zastrxyki raz na 3 miechy i jestes zabezpieczona, zreszta tabys sa pewne 100% , te 99,9 to te laski co biora je caly czas o stalej porz a ten0,1% to te debili co biora co 3 dni bo im sie zapomina

Gość fgswg
prezerwatywa to nie to zamo, faktura jest inna, nie czuje sie tego samego , ja bede faceta bronic bo pomimo ze jestem kbieta to rozumiem jaka okropnoscia jest prezerwatywa blleee

Gość co o tym sadzicie
A slyszalam ze po tych zastrzykach sie krwawi jakis czas, prawda?

Gość krzysiu 23
a plastry ?

Gość fgswg
nie krawawi sie jest jak na tabsach tylko ze dostajesz zastrzyk i masz swity spokoj na 3 miechy

Gość omnix
ale jak sie dziewczyna zle czuje po tabsach, to bedzie sie zle czyla po zastrzyku czy z plastrem bo to tez hormony. Sprobujcie zel pplemnikobojc´zy, no i sa teraz "ultra cienkie"prezerwatywy z durexa. Jesli facet nie bedzie chcial ich uzywac, to sorry ,ale niezly z niego egoista. W d****e ma to,ze ty rozregulowujesz sobie cykl lykajac postinor, zle znosisz tabsy a antykoncepcja nie powinna byc tylko twoja odpowiedzilanoscia jeszcze kosztem zdrowia.

Gość co o tym sadzicie
A drogi jest taki zastrzyk? i jaka mam gwarancje jego skutecznosci, sa jakies statystyki jak wypada na tle innych metod?

Gość w czyyym problem
trafiłas na faceta który woli byc ojcem , niż spożywac "obiadek" opakowany w gumkę ( a tobie by smakowało?) więc weźcie ślub aby dzieci były ślubne i kochajcie je a zresztą facet też ma wybór...bo może rezygnowac z seksu....to 100% antykoncepcja..........nigdzie nie jest powiedziane że seks musi być i że jest niezbędny

Gość co o tym sadzicie
Niestety on z seksu nie zrezygnuje he he i problem w tym ze tatusiem nie chce byc za zadne skarby! Ja tego tez nie chce, wiec nie rozumie jego podejscia do tych kondomow:/

Gość codziennie - rano prysznic
jest egoistą i tyle. Co za gadanie, że nie czuje. To tak, jakby lekarz robiący oprację nie czuł skalpela przez rekawiczki. Te szpitalne są znacznie grubsze od prezerwatywy. Więc niech nie plecie głupstw, że nie czuje. Po co ma się martwić o kupienie, zreszta to kaska jakaś - lepiej zrzucić i finansowanie na prochy dla ciebie i ewentualną winę za wpadkę na ciebie, bo on myslał... że zabezpieczasz się

ja tam lubię w gumie i nie rozumiem jak można mieć do tego niechć:) gumy są różne i wystarczy dobrać najlepiej dopasowaną... a jeszcze fakture mogą mieć urozmaiconą...

Gość szybki misiek
seks w prezerwatywie nie sprawiał mi przyjemnosći do momentu aż postanowiłem się masturbować w gumce . kilka razy i już mój penis nauczył się wspólprcować z gumką ;)

Gość co o tym sadzicie
Dokladnie gumki sa teraz tak cienkie, ze go naprawde nie rozumiem, on powiedzial ze on ze wszystkimi dotychczasowymi partnerkami bez gumy i zadna nie miala z tym problemow, a ja sie czepiam o pierdoly, nie wiem bo nie obawiam sie tylko ciazy ale tez i roznych chorob

Gość kolorowy
słyszałem o gumkach w spreju ;P

Gość bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
po tych zastrzykach kobiety bardza tyją tez sie tym interesowałam ale mi mój ginekolog odradził własnie z tego powodu a jesli po tabletkach sie zle czujesz to niech ci ginekolog wybierze inne

Gość bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a gumki sa niby cienkie ale ja jako kobieta bleeeeee nie znosze to juz wole sie wcale nie kochac niz sobie pchac jakis plastik ehhhhh

Gość omnix
lee tam przesadzasz... idzie sie przyzwyczaic do gumek i nie jest z nimi zle. Moj facet tez nie ma zadnych problemow z uzywaniem. teraz tyle fajnych rodzajow do wyboru, kazdy znajdzie cos co mu bedzie odpowiadac. A jesli dziewczyna chce sie zabezpieczac prezerwatywa to chlopak powinien to uszanowac. Jesli tak mu to przeszkadza i znajdzie dla niej inna antykoncepcje niz tabletki, to niech chociaz zrobi sobie testy na choroby weneryczne i HIV i jej pokaze. Przezorny zawsze ubezpieczony :)

Gość Niczkuśka
Oczywiście, że egoista. Skupia się tylko na swoich doznaniach, m w dupie to jak sie czujesz po tabletkach. Rozumiem fakt, ze z prezerwatywą jest mniej przyjemnie, ale bardziej liczy się twoje zdrowie i samopoczucie! Z drugiej strony twoje samopoczucie po tabletach moze byc spowodowana złą dawką hormonow. Przy wyborze tabletek lekarz powinien zrobic ci badanie krwi i na jego podstawie stwierdzic, ktore tabletki beda dla ciebie najlepsze.

Gość JohnSmith
nie znoszę z prezerwatywą ! przez 20 lat użyłem ją może z pięć razy. gdybym ją używał od początku, nie byłoby dzisiaj pewnego przystojniaka, który za kilka dni pisze maturę :-) najlepsza dla kobiet spirala (dla tych, które już rodziły)