Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kcin

Od kiedy bez pieluchy na noc

Polecane posty

Gość kcin

i na wyjścia? Ile mialy wasze dzieci kiedy zrezygnowałyscie już calkowicie z pieluszki? Co podkladać pod materacyk żeby się nie zwinęło jeśli dziecko bardzo się wierci? (te kupne podklady się zwijają) Na wyjscia nosicie z sobą dodatkowe majteczki spodenki skarpety i buciki?

Gość kcin
odpiszcie mamusie

Gość 111111
ja zakłądam podkłąd pod prześcieradło i nie przesuwa sie. Synek zaczął robić na ubikacje jak miał 2latka 3m póxneij przestał sikać w nocy i nie zakładam mu pileuchy na noc a od teraz przestałąm mu zakładać pieluche na spacer ( nei sikłą już w nią praktycznie od początku jak zaczął robić na nocnik ale bałam sie żeby nei złapał jakiegoś przeziębienia siusiaka itp a teraz jak jest ciepło to już wogóle nei korzystamy z pieluch)

Gość kcin
Moja ma 2 latka. Już z tydzień sika tylko na nocniczek. Jak gdzies wychodzimy to ja sikam przed wyjsciem i zakladam pieluche. wczoraj bylismy na spacerze w lesie i przez caly dzien sie nie zesikala. od 10 do 15 nie nasikala nic w pieluszke. O 17 pojechalismy do tesciów na obiad posadzilam ją na nocnik i się wysikała. zalozylam ta samą pieluszkę i poszlysmy na spacer. wrocilysmy o 21 i odrazu na nocnik w domu i znów pielucha sucha. Dziś chcialabym spróbowac w nocy bez pieluchy. W sumie przez ten tydzień bez pieluszki tylko 2 razy mi zmoczyla majteczki. raz jak byla pod opieka babci wiec nie wiem co sie stalo czy babcia zapomniala ja posadzic na nocnik, a kolejny raz to ja niezdazylam z nocnikiem bo powiedziala "sii" i zaczela sikać.

Gość dsaq
mój syn ma 2,5 roku. Od miesiąca nie robi już w pieluszkę. Najpierw odzwyczaiłam nosić pieluchę w ciągu dnia a po tygodniu na noc i na wyjścia z domu. Przed spaniem czy spacerem wysadzam na nocnik. Rano prześcieradło suche i pierwsze co robi jak wstanie to siada na nocnik. pod prześcieradłem mamy zawsze podkład kupny i się nie zwija. Jak jesteśmy długi czas po za domem to wysadzam siusiu gdzieś w ustronnym miejscu przy krzaczkach.

Moj ma 19 miesiecy ,spi bez pieluchy,kupilam podklady belli. Na spacer zabieram spodnie i majtki .Jest wytrzymaly ,potrafi 3 godz nie robic siku.