Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsdsdsdsad

bol podczas oddawania kału, co to? nigdy tak nie mialam

Polecane posty

Gość dsadsdsdsdsad

od pewnego czasu, gdy robie kupę czuje bol, jest okropny, czuje ze coś mi pęka i dopiero wtedy moge sie normalne wypróżnić, poza tym na papierze widze krew, czasami wiecej czasami mniej, zalezy jak bardzo boli wczesniej. Nie jest to niewiadomo jaka ilość krwi ale jest, czyli cos jest nie tak jak powinno. Wydaje mi sie ze moga to byc hemoroidy, odbyt mam normalny taki jak zawsze, nic dziwnego z niego nie wystaje wiec moze to te wewnetrzne, nie chce do lekarza, chcialabym najpierw cos poleconego przez was zastosować. POradzi ktos? POMOCYYYYY

Gość qwas
hemoroidy mogą być też wewnątrz odbytnicy. Wówczas nie widac ich na zewnątrz. Kup sobie Venescin forte w tabletkach.

Gość dsadsdsdsdsad
a jakies inne np masc krem cos takiego?

Gość no niekoniecznie
hemoridy,moze byc rowniez tzw szczelina /bardzo bolesne/radze isc do lekarza/proktologa/,nie leczyc sie samemu.

Gość qwas
posterisan -ale jeśli nie czuć hemoroidów z zewnątrz to mogą być umiejscowione głębiej i krem nie dotrze. Do lekarza i owszem, ale rodzinny i tak nic więcej nei powie a do specjalisty to są długie kolejki więc warto cos już stosować wcześniej.