Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana587654

załamka

Polecane posty

Gość załamana587654

hej zrobiłam test w 22 dniu cyklu jakieś 9 dni po owulacji tets był o czułości 10 ale niestety nic nie wykazał

Gość ojojojle
Może za wcześnie....

Gość grzyweczka
napewno za wczesnie

Gość załamana587654
tyle się naczytałam o testach czułości 10, że są bardziej wiarygodne i że hcg jest do wykrycia 2 dni po zagnieżdżeniu czyli 9 dnia a u mnie nic

Gość ojojojle
odczekaj jeszcze trochę. Zrób w 26-27 dniu cyklu , z porannego moczu i teraz najprawdopodobniej będzie wiarygodny

Gość justynaaniaah
czesc. ja odwrotnie ale już załamana jestem sobą.... chyba wybiore się do psychiatry. proszę nie smiejcie się ale mnie to naprawde wykancza. jakies 6 tygodni temu mialam stosunek z kims kto niestety nigdy w zyciu na ojca by sie nie nadawal...i chyba to powoduje u mnie taka nerwice (tak wiem juz nigdy wiecej takich sytuacji). robilam test 12 dni po stosunku, pozniej 3 tygodnie po. i nastepny wczoraj. z tym ze ten wczorajszy (quick) mial od razu jedna kreske wyrazna druga sie nie pojawila. jednak po 2 godzinach ta pierwsza ciut sie rozmazala a po 24 godzinach wyszedl taki maly zolty cien tej drugiej. i to znowu sprawilo ze az mnie mdli z nerowow. robilam wszystkie po poludniu. oprocz tego pije duzo wody i teraz nie wiem juz co mam robic ale boje sie ze moge sie wykonczyc psychicznie:(