Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolieeee

jaki jest wasz wymarzony facet?

Polecane posty

Gość
nie znacie się :D szlachetny typ urody dla koneserów :classic_cool:

Gość marianna33
znamy sie, to typowy dupkowaty seksometrualny maminsynek

Gość *calineczka666
Dla mnie z wyglądu: wysoki brunet, no i musi o siebie dbać;) a charakter? no jak znajdę to dam znać :D

Gość *calineczka666
a no i powinien mieć włosy takie trochę dłuższe, wiecie co by się nimi można było bawić :D tak 5,6cm, roztrzepane :P kocham takie włosy...

Gość
gdybyś napisała, że emo to jeszcze jeszcze... :D ale metroseksualny? no to proszę - powiedz kto jest przystojny wg Ciebie? :classic_cool:

Gość lenkaa259
mmm , odrazu się rozmarzyłam xd preferuje blondynów :D idealny dla mnie jest Joseph Morgan ;) mmm , cudoo ;d a tak to gustuje własnie w takich jak ala Chris Hemsworth ;d Brad Pitt ( to chyba standardowa pozycja w kwestii blondynów ) sliczny Charlie Hunnam czy Chad Michael Murray xd bardzo zbliżeni do siebie jezeli chodzi o typ i urode ;d jezeli chodzi o brunetow to tylko Jake Gyllenhaal i wszystko jasne ;d

Gość wertholdss645
Wygląd, hmmm... pewnie nie tylko ja takich lubię, a więc ... ciemna karnacja, włosy - najlepiej czarne, oczy jasne, niebieskie.. zreszta, nieistotne, ale lubię niebieskie.. nie musi być umięsniony, dobrze by był wysoki (180cm wystarczy) charakter? chciałabym, zeby mnie kochał. tak, po prostu.Żebym była dla niego wszystkim, żeby oszalał na moim punkcie. Żeby umaił ze mną rozmawiać i wysłuchać mnie. Fajnie gdyby był zaradny i pomysłowy, troszkę romantyczny. A i lubię spontaniczność :) no ale.. przecież ideały nie istnieją..

Gość LukeTheUnicorn
Powiem tak: Brązowe oczy Brązowe włosy Pomarańczowa bluza Akcent południowo-amerykański Wszędzie nosi maczetę 27 lat Imię Luke Pozdro dla graczy The Walking Dead :3

Gość gość
Przede wszystkim przystojny taki ktory mi sie bardzo podoba czyli ... umięśniony napakowany, zapatrzony we mnie jak w obrazek latający za mna i starający sie o mnie. Ciepły czuły, rozrywkowy.

Gość gość
Mój wymarzony to tak : Czarne włosy Niebieskie oczy Wysoki Umięśniony I jakby miał na sobie biała koszulkę w serek i czarna ramoneske to mnie ma Charakter Bad boy dla innych Dla mnie kochany czuły wrażliwy zakochany z pasją która mógłby się ze mną dzielić z planami ma przyszłość Ale taki niestety nie istnieje

Gość gość
1. doświadczony seksualnie im więcej przeleciał kobiet tym lepiej 2. zaradny znaczy dużo posiada i dużo zarabia 3 przystojny, ładne ciało atrakcyjna twarz i olbrzymi penis 4. obowiązkowo mający prawo jazdy i samochód minimum wart 100 tysięcy zł

Gość gość
wysoki z duzym penisem :) obojetnie czy brunet czy blondyn

Gość gość
Mój Miecio najpiekniejszy najwspanialszy :-)