Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilotynka1337

Potrzebna rada. Głównie od kobiet!

Polecane posty

Gość gilotynka1337

Witam. Mam 17 lat, penisa 13,5 długości, 11 w obwodzie oraz dziewczynę, z którą będę się kochał w najbliższym czasie, ale mam taki problem... Penis jest sprawny, wariat :D ale w okolicach wędzidełka mam takiego guzka małego (jest to cystka, włókniak, którego usuną mi dopiero w czwerwcu =(( ) . wygląda to tak : http://img524.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0022h.jpg nic fajnego :/ Moje pytanie: Jak moja dziewczyna może na to zareagować? Jest to problem? Co o tym sądzicie? Będzie miała jakieś hamulce przez to? :( Głupie komentarze zachować dla siebie. Proszę o porady.

a daj spokój, może go wcale nie zauważyć... szczególnie jak zrobicie to po ciemku ;) poza tym to nie wygląda aż tak tragicznie...

Gość gilotynka1337
Hernan. to Twoje zdanie, dzisiejsza młodzież i zbyt wczesna inicjacja seksualna, w takich czasach przyszło mi żyć ; ) Cyprysek, a seks oralny? Na pewno zauważy -.-

Gość gilotynka1337
17. 3 miesiące młodsza ode mnie.

W takim razie nie zauważy. W końcu an pocztaku nie bedzie jakos specjalnie wnikliwie przyglądać sie Twojemu penisowi ;)

Gość reeeeety
a nie możesz powiedzieć jej prawdy jak już do tego dotrze? no i powiedz że to nie jest zaraźliwe! czy rozmowa aż tak boli?

Gość gilotynka1337
reeeeeeety, może się troche wstydze? : dd i tak ta rozmowa będzie nieunikniona ;))

no przy seksie oralnym może wyczuć taką nierówność... a nie możesz się wstrzymać z seksem oralnym do czerwca? :D ja zrobiłam mojemu facetowi loda kilka miesięcy po 1 razie... :P

Gość brawo rozmawiac
sie wstydzisz, a seksić to już nie.. świat zszedł już na psy:O

Gość hujogrzmotnik
nie podawaj suce do dzioba, powiedz ze na pierwszy raz chcesz namietnie i costam wtedy sie nei sklei, do tego jeszcze gumka na zołniezna .... nie ma szans. współczóje chorego wacka .. no i rozmiaru

Gość gilotynka1337
i co myślisz, że popadne w kompleksy ? Nie ma szans :d

Gość ekhhhhm
moze to kiła jakaś, nie? :P