Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lifes sucks

napisałem na innym forum, że jestem

Polecane posty

Gość lifes sucks

nieśmiały, małomówny bez poczucia humoru i ogólnie beznadziejny iiii po prostu zostałem zupełnie zlekceważony :o totalna znieczulica na tego typu problemy na innych forach jest :( ludzie nie potrafią tego zrozumieć że to też jest problem, przeglądając dziś liczne ogłoszenia dziewczyn szukających chłopaka 90 procent pisze że szuka chłopaka z poczuciem humoru :o wygląd, wzrost, kolor włosów, rasa, raczej bez znaczenia ale poczucie humor niezbe :o :o :o zajebiście po prostu :( cóż takich jak ja nikt nie lubi 😠 [smutny] :o :(

Gość trzeba było zagadać
spoko ich poczucie humoru ogranicza się do wsłuchiwania w banknoty NBP na dźwięk szeleszczącego Kazimierza Wielkiego Bądź Jagiełły śmieją się wszystkie ,

Gość porywacze.eu
nie można być ogólnie beznadziejnym , to niby taki standard kafeterii i było tu już 11312342 facetów z takimi samymi głupi pomysłami. Rzeczywiście uśmiech kobiety jest jednocześnie drogą do jej serca .Kobiety najbardziej nie lubią narzekania na samego siebie , wszystko tylko nie to .. taki tekst "jestem beznadziejny" automatycznie kasuje każdą możliwość normalnej rozmowy.

Gość lifes sucks
kolego, tak masz rację, ogólnie beznadziejny to taki standardowy tekst na kafeteri ale niestety taki jestem , nie zglebiajac sie zbytnio w szczegoly jesli jestes: nieśmiały małomówny with no sense of humor nie wiesz czego chcesz od zycia brak ci pewnosci siebie i nie masz "tego czegoś" nie masz zadnych podkreślam ŻADNYCH znajomych uwazam ze jestes kompletnie bez szans by poznać i zagadać z jakąś fajną ładną dziewczyną :( :o btw nie wiem dlaczego ale od kiedy sie taka piekna pogoda zrobiła taka depresja mnie dopadła że masakra :o jak wyjdę na miasto i widze tych wszystkich ludzi to po prostu żyć mi się odnioechciewa :(

\"wygląd, wzrost,\" wyglad jest bez znaczenia bo z góry wiadomo że musi byc przystojny więc w którą stronębędzie przystojny to nie istotne wzrost też jest nieistotny bo mężczyźni zaczynają się od 185 cm wzrostu... ci niżsi to kurduple nie warci splunięcia no i oczywiśce pewność siebie... więc niesmiali i niewygadani mogą siętylko powiesic

Gość porywacze.eu
jest tu taki koleś co pisze tu pewnie ze dwa lata ciągle to samo :O litości to nawet ja mam więcej optymizmu a miałem różne "wesołe" zbiegi okoliczności. Facet nie powinien pierdzieć w stołek i jęczeć no chyba że ma 89 lat , nie umiesz malować obrazów naucz się spawać nie wyjdzie Ci spawanie to chociaż domki z zapałek nie wyjdzie Ci to to naucz się chociaż potykać o krawędzie chodnika.

Gość lifes sucks
brzydki nie masz racji wyjdz na miasto i popatrz ile jest par gdzie laska jest na prawde bardzo ładna a koles wrecz przeciwnie :( wyglad jest malo istotny, liczy sie osobowość, to jaki jesteś

Gość porywacze.eu
. Zamiast brzęczeć jak baby to weźcie i coś zróbcie . A i "tego czegoś" też nie mam :) , bo jak mogę mieć coś czego nie da się opisać .

Gość porywacze.eu
A i do ookoła tyle bab na tej kafeterii w wieku 20-80 a Wy tu sadzicie baki śmierdzące jak zbuki :(

Gość lifes sucks
brzydki zupelnie nie masz racji z tym wygladem po pierwsze jest cala masa par pomiedzy powiedzmy studeentami zakaldam ze oni raczej niesamowicie kasiasci nie sa :P a co do tego "a zresztą dla ciebie pewnie każda jest "laska" więc rozumiesz desperaci jak my nie powinni urodzy oceniac" to może Ty, ja wreczprzeciwnie , desperatem nie jestem , i nie każda dziewczyna jaką widzę mi się podoba, szczerze to heh w lo na 20 dziewczyn w klasie 5 mi sie podobało :P na studiach z mojej grupy podobnie , wiec powiem tak wiem co mi sie podoba jaki typ urody itd, innna sprawa ze nie mam najmbiejszych szans na taka dziewczyne :(

Gość porywacze.eu
zapach zbuka jest moim ulubionym. Przypomina mi dzieciństwo kiedy tate nago wchodził mi pod kołdrę i bawiliśmy się w komorę gazowa :classic_cool:

Gość lifes sucks
podrywacz łatwo powiedziec wezcie zrobcie cos ze soba. . . Ty jak mniema nie masz takich problemów, dla Ciebie to smieszne sie wydaje, jak mozna miec takie problemy, myslisz sobie co to za problem itd good 4 you my friend ale jak bys byl na moim miejscu to bys zobaczyl jak to ku*** jest :( owszem myslalem swego czasu cos zrobic - rzucic sie pod pociag albo w jaki inny sposob szybko i pewnie skonczyc z soba :( :o

jak jesteś takim nieudacznikiem nieśmiałym, nudnym itd pewnie do tego nie za ładnym, niskim i oczywiście nigdy nie byłeś w związku a do tego masz tak wyśrubowane wymagania to mam nadzieję, że dla własnego dobra spuścisz z tonu albo jako drugi fakultet weźmiesz seminarium duchowne

Gość fesfa
life sucks mozliwe ze masz depresje.. poczytaj o tym i zglos sie do psychiatry w razie czego :(

Gość lifes sucks
sęk w tym kolego że nie jestem ani niski 187 ani brzydki :( po prostu mam hujowe że tak powiem wnętrze i tyle sprana beznadziejna psychika :o

Gość lifes sucks
depresję nie wiem być może mam :( niestety jestem chyba introwertykiem i aspolecznym typem cokolwiek to znaczy :( dlaczego tak jest - nie wiem :( w kazdym razie chailbym to zmienic ale coz :( dobrze ze przynajmniej jest jedno takie miejsce gdzie moge czasem wejsc jak mnie dopadnie taki melanchonijnyh nastroj i że tak powiem wyzalic sie i pouzalac nad wlasnym marnym zyciem :(

Gość fesfa
kolego idz do psychiatry to ci pomoze. jest to darmowe w naszym kraju i sie dowiesz czy to depresja..

Gość lifes sucks
ohh yeahh wizyta u psychiatry uzdrowi mnie i sprawi ze spojrze na wszystko z innej perspektywy , ze poczuje sie lepiej :D jasne na to nie ma lekarstwa niestety :( po prostu bycie samotnym, odtraconym i bezislnym by cokoliwiek zrobic by zmienic swoej zycie na lepsze boli zwlaszcza jak sie to sobie uzmyslowi i widzi tych wszystkihc szcesliwych ludzi dookola :(

Muszę przyznać, że faktycznie jesteś beznadziejny i w dodatku przegraniec skoro żalisz się na forum.

Gość lifes sucks
a niby gdzie indziiej mam ??? huh nie mam przyjaciół nikogo z kim moglbym pogadac więc ?? mam sam ze sobą gadać :D ????

\"estety jestem chyba introwertykiem \" a to to już sobie wymysliłeś że :O 🖐️ normalny introwertyk nie jest niesmiały 🖐️ jak jestes nieśmiały to masz leki/kompleksy 🖐️ jak jesteś nudny bo niczym się nie interesujesz i nic nie robisz to psycholog i tak na to nei pomoże... no chyba że na strach przed zaczęciem a tak to psychiatra i leki + psycholog i terapia i może za 5 lat będziesz mieć jakąś dziewczynę

lifes sucks a niby gdzie indziiej mam ??? huh nie mam przyjaciół nikogo z kim moglbym pogadac więc ?? mam sam ze sobą gadać ???? Zadzwoń w środku nocy pod losowo wybrany nr telefonu i powiedz, że czujesz się samotny :P

Gość fesfa
life sucks jest lekarstwo, sa terapie (poczytaj sobie o tym!)i jesli nie chcesz nic z soba zrobic to nikt tego za ciebie nie zrobi! powinienes sie tam wybrac jesli czujesz odpowiedzialnosc za siebie!

Gość lifes sucks
V.B fuck man :D niezły pomysł :) nie wiem czy nie sproboje :D heh choc podejrzewam ze wiekszosc sie od razu rozlanczy 😠

Gość nava
lifes sucks - heh podoba mi się jak piszesz z tym wtrącaniem wyrażeń po angielsku x) sama tak robie czasem jak nie mogę się po polsku wysłowić :D "po prostu mam ch*jowe że tak powiem wnętrze i tyle" - a to mnie urzekło :D myślę że jest dla Ciebie szansa :) pozdroo z BDG