Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałbyś być mną

Związek - ona miała wielu partnerów...

Polecane posty

Gość piguuleczka
prawiczek,na temat zdrady to sie z Toba zgadzam..

Gość gitarra
ale drogi autorze jaka tu logika??? Najpierw zadajesz głupie pytania "z iloma chłopakami spałaś moja złota?" a potem się oburzasz za jej szczerość????? wolałbyś usłyszeć nieprawdę? Wyobraź sobie, ze z Tą dziewczyną nie wyjdzie Ci- poznasz następną i następną.... będziesz szukał do skutku. BYć może zanim znajdziesz tę własciwą- zabraknie Ci palców u rąk i nóg by zliczyć wszystkie..... Co wtedy jej powiesz gdy Ci powie "nie mogę zaakceptować Twojej przeszłosci"???

ja nigdy nie zdradzilam znam sie z mezem dlugo ale jak bylam z kims innym to my bylismy znajomymi i nie sypialismy ze soba naucz sie czytac ze zrozumieniem bylam z kazdym chlopakiem z ktorym sypialam przynajmniej 1.5 roku wiec nie uwazam ze robilam cos zlego

Gość gosc_z_kafe
"Chciałbyś być mną": szczerze ? spierdzielaj od niej poki czas ! nie masz szans, nie "wyleczysz" sie z tego mozesz to probowac wyrzucic, zapomniec, zbagatelizowac ale zawsze powroci stopniowo wszystko bedzie chlodniec i za pare lat pomyslisz: czemu nie posluchalem tego goscia z kafe ?

Gość piguuleczka
ale tak kolo 30-tki jest juz ich wiecej.

Gość piguuleczka
oki,ide spac...patafilek poszedl sie pociac,to juz nie mam co pisac hehe.papa wszystkim.

Gość piguuleczka
oh, pan patafian zyje??????

prawiczek i kropka 1987 sorry ale odczulam aluzje co do mnie moze nie mialam racji ale i tak uważam ze zbyt surowo oceniasz kobiety jeśli nie zrobisz coś z soba to dalej bendziesz sam

Gość pan patafian
żyje, a jakże :P

Gość piguuleczka
prawiczek,zycze Ci tego bardzo,bardzo...dobranoc.

Gość pan patafian
prawiczek idź się powieś to kafeteria zaoszczędzi miejsca na serwerze ... albo przyznaj się że jesteś moderatorem

Gość pan patafian
to znaczy nie zaoszczędzi miejsca czy nie jest moderatorem :P :P :)

Gość gitarra
prawiczek Twoje wypowiedzi na tym forum to forma prawiczego onanizmu :P :O

Gość pan patafian
prawiczek żyjesz jeszcze ??

powiem ci tyle maż mój był prawiczkiem nie zachowywał sie inaczej niż inni faceci gdy pierwszy raz sie kochaliśmy i powiedział mi ze jestem jego pierwsza kobieta zdziwiłam sie wiec jesli nie bendziesz mowil o tym glosno napewno zadna nie bendzie o tym wiedziala

Gość pan patafian
Kamila pisze się BĘDZIE na litość boską czyli krótko mówiąc powiedzenie "proste jak ruchanie" nie mija się z prawdą :)

po prostu gdy znajdziesz dziewczyne i zaczniesz sie z nia spotykac i nie bendzie ci przeszkadzac fakt ze np byl ktos przed toba to jej to powiedz

Gość gitarra
Kamila, nasz prawiczek ze swego prawictwa uczynił sztandar przenajświętszy, a jego obnoszenie jest dla niego źródłem rozkoszy samym w sobie. Jakiż więc dziwaczny jest Twój pomysł, by nie wspominał o tym zapoznanej kobiecie! to jakbyś chciała mu odebrać radość zycia, szczęscie i ekstazę :D

Gość pan patafian
prawiczek w twoim wieku jest wiele dziewic wybierze jakąś mniej urodziwą dziewczynę, z paroma dodatkowymi kilogramami, spokojną i masz dużą szansę że to dziewica

Gość pan patafian
" ja juz wole zreszta sprawiac wrazenie prawiczka z zasadami i tym odstraszac dziewczyny, ktore maja bardzo bujna przeszlosc " nie kurwa po tym tekście jestem przekonany że ten koleś robi sobie jaja po prostu :P

Gość gitarra
pan patafian, widzę ,ze masz słabe rozeznanie w "szacownaiu" kobiet na wygląd :D niejedna cicha z nadwagą ma o wiele większe doświadczenie sexualne niż super laska :D

Gość pan patafian
prawiczek pod iloma nickami piszesz na forum ??

Gość pan patafian
@gitarra: może a może jednak nie :P