Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamijka

co o tym sadzicie ??

Polecane posty

Gość mammamijka

poznalam kilka m-c temu chlopaka, spotkalam sie z nim kilka razy i wszystko bylo ok, ale pewnego dnia jakos kontakt zaczal sie urywac, brak smsow, brak rozmow na gg... w swieta sie napisal mi zyczenia na gg, wiec sie odezwalam i zaczelismy pisac, napisal ze mu brakowalo ze mna rozmow i spotykania itp, napisal tez ze sie chce spotkac znowu.. a dzis ma opis na gadu cos w stylu ze " jest nikim dla kogos kto dla niego znaczy wiele" co mam przez to rozumiec ?? bo ja juz nie wiem nie bede przez niego spac :(

Gość Welka
mamamijka -> moim zdaniem ten opis byl do kogos nnego a Tobie zalezy na Nim??

Gość mammamijka
w sumie nie wiem czy zalezy, bo tak na dobra sprawe to miedzy nami jeszcze nic nie bylo, fajny jest i podoba sie mi dodam ze wczesniej nigdy, nigdy nie mial zadnych opisow, a teraz od swiat jak rozmawiamy razem to daje dziwne opisy. wczesniej mial taki "jak wszystko zapomniec" :(

Gość mammamijka
troche to dziwne bo jak gadalismy na gg to nic nie wskazysalo ze mial kogos w miedzy czasie... jakos nie mam odwagi zapytac go wprost :(

Gość Welka
sluchaj czy jak rozmawialiscie razem to doszlo do jakiegos nieporozumienia?? skoro ci sie tylko podoba i nic miedzy wami nie bylo to moze nie wiesz ale on zmaga sie z jakims przeszlym wydarzeniem a to ze teraz z Nim rozmawiasz i ma akurat takie opisy to moze byc zwykly zbieg okolicznosci skoro gadacie to po co opis "jak zapomniec"???nie martw sie:)

Gość Welka
wiesz moze gadaliscie jak kolezanka z kolega wiec nie musial Ci zwierzac sie z takiego czegos?? a jak Go poznalas??

Gość Welka
wiesz zawsze istnieje takie cus ze mozesz napisac "widze ze masz smutny opis moze moglabym Ci jakos pomoc":D

Gość mammamijka
bylo nieporozumienie ale wczesniej, ale juz sobie wyjasnilismy i teraz normalnie gadalismy, chcial isc na kolacje teraz, sam wysylal mi smski na dobranoc, 2 dni sie nie odzywal, a dzis ustawil taki opis moze niepotrzebnie sie martwie ale przez 4 m-c sie nie odzywalismy wiec w tym czasie mogl kogos miec... a ja nie chce byc tylko pocieszeniem dla niego

Gość mammamijka
tylko wiesz ja mam CHOLERNA DUME :( ona jest taka ze nie pozwoli mi sie go zapytac itp, nie lubie sie narzucac i tez sama sie nie odezwie 1 do niego teraz... wiem wiem zle robie... ale taka juz jestem :(

Gość mammamijka
kurde w smsie mi napisal czy moze sie do mnie przytulic i kiedy w koncu dostanie odemnie buzi wiec chyba nie traktowal mnie jako kolezanke echh :/

Gość Welka
no kochana ja jestem taka samaaaaaaaa nieraz jak sie przelamalam to wiesz zle sie czulam ze tez byc moze sie nadrzucam chlopakowi ...a skoro wczesnej mieliscie takie niporozumienie i ZOSTALO ono wyjasnione to napewno nie o Ciebie chodzi wiesz sadze ze ten chlopak mogl poznac jakas dziewczyne i byc z Nia dla mnie to brzmi logcznie i dlatego te opisy moze akurat mu sie jakos na wspomnienia zebralo lub ma dola i stad...a jesli mozna spytac to o co wtedy poszlo miedzy wami??.......wiadomo ze zadna dziewczyna nie chce byc tzw poczekalnia ale skoro narazie nic miedzy wami nie jest tylko milo sobie piszece to sie tak nie czuj:)

Gość mammamijka
tez mysle ze chodzi o jakos dziewczyne :( a jednak mam nadzieje ze tez moze to robic zebym byla zazdrosna czy cos...ech wiem glupie to ;) napisal do mnie kiedys cos niemilego i niestosownego, zwrocilam mu uwage a on naskoczyl ze nie znam sie na zartach itp ale przeprosil wiec sie jakos kontakt urwal, teraz sie odezwal na swieta wiec mu wyjasnilam ze juz nie jestem zla i ze mi przeszlo, a on napisal ze fajnie bo mu brakowalo ze mna rozmow i spotkan, i co bym powiedziala na kolacje, napislam ze ok i ze ma mi dac znac kiedy ewentualnie mamy isc i na tym stanelo..

Gość mammamijka
a jeszcze kiedys przed tym nieporozumieniem po 1 spotkaniu chcial moje zdjecie wyslalam ,chcial 2, 3 po kilku rozmowach na gg chcial isc znowu na kawe... wszystko bylo w miare, potem w zartach sie mnie pytal czy wierze w milosc od pierwszego... ja jestem twarda i zawsze mowilam mu wszystko kontra jak on mowil ze czarne to ja w zartach ze biale, nawet jak mu wysylam ta glupia emotke na gadu z jezykiem to mi zawsze pisze ze mi kiedys ugryzie ten jezorek... chyba jednek mnie wzielo na nowo :(

Gość Welka
ahas to teraz rozumiem.... cos mi sie wydaje ze sie w Nim zadluzylas ...byc moze cos Go ciagnie do Ciebie ...napewno milo jak chlopak pisze takie rzeczy zartobliwie ale dziewczyna czuje wtedy ze on sie jakos nia nteresuje badz narazie ostrozna nie rob pochopnych krokow najpierw wybadaj sytuacje o co moze chodzic czy tez mial dziewczyne moze tak skoro sie nie odzywal 4 miesiace...